A więc jak w temacie szukam osób do gry w WoW'a na prywatnym serverze Molten WOW od 0.
Szukam Ludzi do gry w WoW na Priv
Grałem tam ostatnio, ale powiem tak.
Oni mają kilka serwerów, na CAT i WOTLK. Jeśli szukasz gry na dłuższą metę to wybierzesz najmniejsze rate, ale niestety WOTLK x1 stoi na serwerach w Ameryce przez co pingi są niezbyt niskie. Pozostaje Ci CAT x3, też się przyjemnie gra, a dev cały czas wydają jakieś fixy.
@Edycja
Trochę się zastanowiłem, mogę zagrać ponownie od 0 z tobą. Obecnie jestem w trakcie pobierania gry, od jutra możemy zacząć.
Grałem w wowa sporo,może bym zaczął od nowa.Ile waży instalka czy jak to się pobiera?
Ja może skusiłbym się na grę (o ile by to wypaliło) ale only WotLK (powodzenia na cata) low rate. No i tylko max 2 godzinki wieczorem i nie codziennie.
@UP
Grałeś sporo w WoWa, a nie wiesz jak się go pobiera?
Też mógłbym zagrać. Na serwerze x3 oczywiście Niech autor tematu się odezwie to zacznę pobierać, bo nie widzę sensu pobierania, a się okaże, że nikt nie będzie grał.
jeżeli chcecie czekać po 15 min w kolejce to powodzenia
PS: ja też może raz na jakiś czas ale kim? (frakcja)
ogólnie jest już nas 2 także pozostaje kwestia dogadania sie gdzie byśmy grali zainteresowani niech mnie dodadzą na skype kubakubinski1 albo pisza na gg
Ja gram na Frostwolfie czasami, narazie mam low level w Hordzie holy palem. Wolał bym jednak grać w Przymierzu, Hordom już rzygam. Czyli 4 osoby juz na Cata sa
To ok, ja bym proponował Team Speak 3 + kontakt do siebie i można lecieć.
Póki co muszę system przeinstalować, pobieranie od nowa rozpocznę gdzieś po 22:00.
Net 10mb/s to nie będzie problemu.
Kontaktować można się ze mną na GG 1336382 niech każdy chętny do mnie napisze
Ja może skusiłbym się na grę (o ile by to wypaliło) ale only WotLK (powodzenia na cata) low rate. No i tylko max 2 godzinki wieczorem i nie codziennie.@UPGrałeś sporo w WoWa, a nie wiesz jak się go pobiera?
Grałem dużo W wotlk a nie cata.Podobno nie da się już instalki odpalić i patchować więc stąd to pytanie.
A więc jak w temacie szukam osób do gry w WoW'a na prywatnym serverze Molten WOW od 0.