Drodzy,użytkownicy od jakiś 2 tygodni gram w grę LoL.Mianowicie mój problem to niedogadywanie się z graczami z powodu różnorodnego języka. A więc gdy ktoś lubi sobie pograć a nie ma z kim proszę o kontakt Hamachi:
Nazwa-Assasinss_Minecraft
Hasło-123
Drodzy,użytkownicy od jakiś 2 tygodni gram w grę LoL.Mianowicie mój problem to niedogadywanie się z graczami z powodu różnorodnego języka. A więc gdy ktoś lubi sobie pograć a nie ma z kim proszę o kontakt Hamachi:
Hasło-123
Od dziś hamachi zostaje komunikatorem. Jupiiiiiiii. Naucz się języka angielskiego i będzie po problemie...
Ja mogę doczepić się do teamu gram od tygodnia a rozmowy skype czy coś
basket jeżeli ci to pasuje możemy porozumiewać się na skype lecz nie gwarantuje idealnej jakości mojego głosu xD
Bez nabijania się.
Ściągnij sobie AV Voice Diamond Edition ( wersja trial, potem możesz kupić licencję - piractwu mówimy nie ).
Masz tam opcje profesjonalnego mutowania własnego głosu w czasie rzeczywistym, także możesz się zmienić w 20 latka.
nie chodzi mi o to że mam zły głos mam 15 lat ;/ tylko mam troche dupny mikrofon xD
Ja mogę przez skype też spokojnie ja mam 16 lat ale po ''Mutacji'' jak kto co oczekuje:P
witajecie moge z wami pograc :] piszcie na skype miklasso ;] zrobimy konwersajce i najlepiej zeby bylo 5 osob :]
miklasso ja ciebie dodałem tylko zaakceptuj.Basket jak chcesz z nami grać wejdź na Skype i zaproś adam.marcinkowski1995
Hasło-123