Szukam ludzi do gry

Drodzy,użytkownicy od jakiś 2 tygodni gram w grę LoL.Mianowicie mój problem to niedogadywanie się z graczami z powodu różnorodnego języka. A więc gdy ktoś lubi sobie pograć a nie ma z kim proszę o kontakt Hamachi:

Nazwa-Assasinss_Minecraft

Hasło-123

Od dziś hamachi zostaje komunikatorem. Jupiiiiiiii. Naucz się języka angielskiego i będzie po problemie...

Ja mogę doczepić się do teamu gram od tygodnia a rozmowy skype czy coś:)

basket jeżeli ci to pasuje możemy porozumiewać się na skype lecz nie gwarantuje idealnej jakości mojego głosu xD

Bez nabijania się.

Ściągnij sobie AV Voice Diamond Edition ( wersja trial, potem możesz kupić licencję - piractwu mówimy nie ).

Masz tam opcje profesjonalnego mutowania własnego głosu w czasie rzeczywistym, także możesz się zmienić w 20 latka.

nie chodzi mi o to że mam zły głos mam 15 lat ;/ tylko mam troche dupny mikrofon xD

Ja mogę przez skype też:P spokojnie ja mam 16 lat ale po ''Mutacji'' jak kto co oczekuje:P

witajecie moge z wami pograc :] piszcie na skype miklasso ;] zrobimy konwersajce i najlepiej zeby bylo 5 osob :]

miklasso ja ciebie dodałem tylko zaakceptuj.Basket jak chcesz z nami grać wejdź na Skype i zaproś adam.marcinkowski1995

Drodzy,użytkownicy od jakiś 2 tygodni gram w grę LoL.Mianowicie mój problem to niedogadywanie się z graczami z powodu różnorodnego języka. A więc gdy ktoś lubi sobie pograć a nie ma z kim proszę o kontakt Hamachi:

Nazwa-Assasinss_Minecraft

Hasło-123