Szukam ludzi do gry

Witam

Poszukuję 4 lub 5 ludzi chętnych do wspólnej gry . Poczucie humoru mile widziane. Gracze ogarnięci , nie żyjący tylko LoL'em również :)

Czego wymagam ? :)

LVL : 30

Serwer :EU N&E

Komunikacja : Skype , Ts3 , Vt

Mój nick w grze to Vinter0

Pozdrawiam !

Ja chetnie ale czas na gre bede mial dopiero od poniedzialku jak cos pisz prv ew. Vedzioslaw

name : Only PL and ENG

Witam mam 30 lvl w lol'u, 17 lat ale niestety zepsuł mi się mikrofon czy jest możliwość przez jakiś czas grania bez mikrofonu ?

Name: Skouper

Postion: SoloTop.

A nie możemy sie przerzucic na inny komunikator? polecam Raidcall.

Wszystko, tylko nie Raidcall ;]

będziesz płacić za server? czy masz zamiar siedzieć na publiku na którym siedzi 200 osób?

Myśle że najlepszym rozwiązaniem był by skype , a jeśli wam nie pasuje załatwie serwer vt od kolegi więc nie ma żadnych problemów :) .

Co do SzpadyMelodia. Nie ma problemu , podaj nick w LoL'u

Jeszcze ktoś chętny ? ;)

Tez bym z checia pogral.

Moj nick to Aenoo

Nick: Qxjakexp

LVL: 30

Mam: Skype, ts2, ts3, Mumble, Vt

Gram : Każda pozycja, ale preffer ad carry

Myśle że najlepszym rozwiązaniem był by skype , a jeśli wam nie pasuje załatwie serwer vt od kolegi więc nie ma żadnych problemów .Co do SzpadyMelodia. Nie ma problemu , podaj nick w LoL'uJeszcze ktoś chętny ?

No to elegancko nick taki sam jak na forum ;)

Nie grajcie z tym TROLLEM. Mianowicie Szpadymelodia. Gra aby przegrać - Jego build na Annie. Buty Berserki , Zeal , Warmog , Archangel.

"Poczucie humoru mile widziane." - Ciągłe obelgi i bluzgi to nie jest poczucie humoru

"Gracze ogarnięci , nie żyjący tylko LoL'em również" - Ten Pan jest przeciwieństwem tego

Nie polecam gry z tym Panem ciągle bluzga na sojuszniczy team jak i wrogi

Podsumujmy

Jest to kolejne niewyżyte dziecko, które biega w lol'u u spami " NOOB TEAM" "NOOB KS"

P.S: Wszystkie próby ośmieszenia mnie przez tego troll'a to kłamstwa

Pozdrawiam

Po 1 Chłopcze nikogo nie bluzgam

Po 2 Nie żyje lolem . To nie ja gram 24/7 w lola

Po 3 Sam Piszesz Ks..

Po 4 Nie masz się jak wyżyć.. wpadłeś w ADHD po przegranej grze 1v1 i już musisz się wypłakać na forum.

Po 5 Zły Dział

Po 6 Troll ? Nie ja mialem 3 gry pod rząd 0:11

WYBACZ :)

Zamknijcie ten temat iż zaczyna się !

Proszę o nie zamykanie tematu , skończyłem dyskusje z tą osobą , gdyż nie prowadzi ona do niczego :)

Zabawne jest to jak kłamiesz :D Strasznie się ośmieszasz

Nie prowadzi bo reprezentujesz straszną biede umysłową

Chłopcze , skończyłem z tobą temat , na off-topie możesz sobie nabijać posty , lecz nie tu.

Witam

Poszukuję 4 lub 5 ludzi chętnych do wspólnej gry . Poczucie humoru mile widziane. Gracze ogarnięci , nie żyjący tylko LoL'em również :)

Czego wymagam ? :)

LVL : 30

Serwer :EU N&E

Komunikacja : Skype , Ts3 , Vt

Mój nick w grze to Vinter0

Pozdrawiam !