Hey ostatnio wróciłem do gry w smite z kolegą i szukamy ludzi do wspólnej gry sam mam 25lvl kolega ma 4 jakoś wymagania to ts3 i podstawowa wiedza o grze ;P
Szukam ludzi do gry
W jakich godzinach najczęściej gracie?
Jak możesz to zaproś "Hesner".
Mam 26lv.. i kocham Serqet!
Gramy od 10 do 22
Ja to bym z nimi nie grał.
szukam graczy do wspolnej gry jak cos zapraszać daniofordonPL
Mój Nick Pelgren
Odświerzam temat, sam szukam kogoś do gry. Głównie tryb areny,(solo to jakaś masakra), choć w inne też chętnie pogram.
Nick: Mimicrus
temat pełno na forum więc nie będę zakładał nowego, postanowiłem odświeżyć widzę Smite się rozwija zapomniałem ze pod nosem jest dobra MOBA
dlatego żę LoL'a już mam dosyć tyle tam dzieci i toxików że masakra, a więc jak w temacie chętnie pogram z aktywną grupką/klanem
mój nick Patroszini
Pozdrawiam
Również możecie dodać, nick: Rollomo, lvl: 14, podstawowa wiedza jest ^^
Jeśli chce ktoś zagrać w smite pisać na priv.
Zagram
więc jakaś ekipa będzie, super zaraz jak wrócę do Siebie do domu odpale Smite i po dodaje was:)
ps. SMITE naprawde poszedl w przod a jest dużo mnie toksycznych dzieci niż w LoL'u
zapraszam innych chętnym do wspólnej gry można nawet klaniki z tego forum założyć
Może i nie ma tylu toksycznych dzieci co w LoL'u ale gra z randomami nie jest zbytnio przyjemna.
Też moge zagrać nick: XaimePL lvl:30
Szukam Rowniez LvL 20 ExitePL
Twórz gildie/klany, zapraszaj znajomych, umawiaj się na rozgrywki i korzystaj z dodatkowych funkcji. Dołącz do nas na www.needparty.eu
Hey ostatnio wróciłem do gry w smite z kolegą i szukamy ludzi do wspólnej gry sam mam 25lvl kolega ma 4 jakoś wymagania to ts3 i podstawowa wiedza o grze ;P
Witam gram w smajciocha od bety, szukam do gry osób nie ważne czy umieją grać czy też gorzej im idzie lub chcą wrócić ze względu na epidemię
Nick w grze Franek12