Szukam ludzi do klanu multigamingowego

Witam!

Szukam chętnych 14-17 letnich ludzi do nowo-powstalego klanu multigamingowego.
Naszym głównym celem jest poznanie nowych znajomości oraz codzienne czerpanie radości z gry z innymi osobami.

Jeśli jest ktoś chętny to jedyne czego wymagamy (oprócz oczywiście wieku) to posiadanie Discord'a

Jeśli jesteś zainteresowany/zainteresowana wystarczy tutaj przestawić się i napisać w co grasz/lubisz grać :)

czyli majac 20 lat juz mnie skreslacie ? jakie gry obecnie gracie ? moze troche to by pomoglo ;) no nic trudno innej ekipy sie poszuka

ogólnie brak konkretnych informacji

-w jakie gry gracie/chcecie grać ?

-Ile już was jest ?

-nazwa ?

-jakie macie plany na przyszłość ?

itp warto sobie to dobrze rozpisać oraz pomyśleć o konkretnej reklamie tekstowej bo na razie patrząc na twój post myślę ze macie słabe podejście do tego i spowoduje to ze mało osób będzie zainteresowanych tą grupa.

" Szukam chętnych 14-17 letnich ludzi " :lol::lol::lol:

" do nowo-powstalego klanu multigamingowego " :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Nie prościej po prostu zacząć grać w jakąś grę którą sie lubi i tam zebrać znajomych w swojej grupie wiekowej?

Chodzi mi o to, że takie bezosobowe 'zaproszenia' nic nie dadzą jeżeli nie masz już pewnej struktury :)

I to nie będzie żaden 'klan' 'multigamingowy', tylko zbiórka gimnazjalistów która gra sobie w gry.

Śmieje się ponieważ multigaming to poważne przedsięwzięcie :)

Witam!

Szukam chętnych 14-17 letnich ludzi do nowo-powstalego klanu multigamingowego.
Naszym głównym celem jest poznanie nowych znajomości oraz codzienne czerpanie radości z gry z innymi osobami.

Jeśli jest ktoś chętny to jedyne czego wymagamy (oprócz oczywiście wieku) to posiadanie Discord'a

Jeśli jesteś zainteresowany/zainteresowana wystarczy tutaj przestawić się i napisać w co grasz/lubisz grać :)