Szukam ludzi do MMORPG

Szukam ludzi do MMORPG , głównie polegającym na PVP i castle siege.Jeżeli ktoś ma jakieś propozycję co do gry proszę pisać propozycję.Mogę załatwić własny kanał na Team speaka 3.

Jakiś konkretny tytuł jest przewidywany ? Bo jak coś mogę po drodze zgłosić, iż wracam do Requiem... Jak ktoś chętny do gry to niech da znać. Serwer Valdes.

Hmm, ten Requiem Bloodymare bardz ciekawie wygląda i chętnie bym spróbował. Chciałem poczytać trochę o tej grze, jednak strona strasznie wolno się ładuje...

Po przeczytaniu artykułów, spodobała mi się ;], już pobieram. Kebra czy ten serwer jest najnowszy?

Requiem Bloodymare , można by pograć wygląda ciekawie , a jak w tej gierce system castle siege ?

Ja też bym pograł,ale na pewno nie w Requiem - gra mi się w ogóle nie spodobała. + To zwalone premium,dziękuje. Ja postoje ;]

Niestety nie jest to nowy serwer, ale ja nikogo nie ciągnę wołami do gry. : )

Kto chce, niech wbije, a mogę mu pomóc, bo mam postać na 35 lvl.

Może jakiś "poważniejszy' priv pod wow'a, bądź Global?

Global odpada , ale na priva dałbym się skusić.A jak w WOWie castle siege ?

Jako, ze w wowa gralem do 15 lvla to bym sobie chetnie pogral na jakims privie, ostatecznie mozna zakupic oryginala

A na który dzień jest to planowane, bo może by my zagrali w Battle of the Immortals na OB ?

Battle of the Immortals chętnie bym popykał , jak wam pasują godziny i dnie , no i gra oczywiście ?

a wiadomo kiedy OB jest ?

Już jest z tego co wiem bo już w BOI grałem

Privy sux :P Może jacyś chętni na Soul Of The Ultimate Nation? Samemu mi się nie chce, a od RoM przydała by mi się jakaś odskocznia, poza sieciowymi FSP'sami.

Sun to też jakieś takie niemrawe ;P. 29 kwietnia, wychodzi cb bodajże Priston tale 2

Dorzucę swoje zdanie. Granie jako takie na CB nie ma sensu. Można jedynie testować, nic więcej. Co do PT2, owszem, wychodzi. Sam planuję sprawdzić, czy nowy dystrybutor sprawi się lepiej od poprzedniego. Jakby co, jestem chętny na PT2.

Szukam ludzi do MMORPG , głównie polegającym na PVP i castle siege.Jeżeli ktoś ma jakieś propozycję co do gry proszę pisać propozycję.Mogę załatwić własny kanał na Team speaka 3.