Szukam ludzi do pogrania w mmo:D

Witam jako iz gra samemu jest nudna postanowilem tutaj napisac ten temat aby ktos mnie "zechcial";d

jakie ja mam wymagania:

ts (podstawa)

minimum kultury

wytlumaczenie czegos w grze

a co ja mam do zaoferwoania

ts3 mikro

16 lat

dobry komputer(uciagnie kazde nowe mmo)

mozliwosc placenia za gre(nie mowie tu o abonamecie tylko o kupnie pudelka lub f2p jakies mikroplatnosci)

kultura

dostepnasc(po wakacjach raczej 18+)

gry kture lubie

cabal(najlepsze w/g mmo;d)

aion(fajne bylo ale po wyekspieniu kazdej postaci nuda)

wow(bardzo fajne ale nie lubie grac na privach)

rom (ogolnie fajna ale denerwoje mnie expienie dwoch klas osobno)

Hmmm. Ja powiem tak, ja bym pograł w FPS'a a mianowicie w Sniper: Ghost Warrior więc jakbyś chciał to zapraszam Polska produkcja według mnie to jedyna gra która się Polakom udała, jakby co to proszę o kontakt GG :).

Hmmm. Ja powiem tak, ja bym pograł w FPS'a a mianowicie w Sniper: Ghost Warrior więc jakbyś chciał to zapraszam Polska produkcja według mnie to jedyna gra która się Polakom udała, jakby co to proszę o kontakt GG .

bardziej chodzi mi o gry przeznaczone do multi;d

gry kture lubiecabal(najlepsze w/g mmo;d)aion(fajne bylo ale po wyekspieniu kazdej postaci nuda)wow(bardzo fajne ale nie lubie grac na privach)rom (ogolnie fajna ale denerwoje mnie expienie dwoch klas osobno)

Co do cabala się zgadzam ,ale aion to bardzo dobra gra nie wiem co Ci w niej nie pasuję ,ale ok.Wow piszesz ,że nie lubisz grać na privach ... jak nie lubisz to kup sobie pri-paida (do cata,WOTLK,TBC itd) i graj co w tym trudnego... ROM hmm ta gra była jest i bedzie fajną grą MMO a co do expienia osobno to możesz oczywiscie wyexpic 1 postacią max lvl a później drugą przynajmniej ja tak robie..

aion znudzil mi sie;p

a co do wow

z oplata 70zl 2 miechy to nie problem problem jest w wydaniu ponad 200zl na start

nadal szukam kogos kto przyjmie mnie do glidi;d

moze cabal?;d

Witam jako iz gra samemu jest nudna postanowilem tutaj napisac ten temat aby ktos mnie "zechcial";d

jakie ja mam wymagania:

ts (podstawa)

minimum kultury

wytlumaczenie czegos w grze

a co ja mam do zaoferwoania

ts3 mikro

16 lat

dobry komputer(uciagnie kazde nowe mmo)

mozliwosc placenia za gre(nie mowie tu o abonamecie tylko o kupnie pudelka lub f2p jakies mikroplatnosci)

kultura

dostepnasc(po wakacjach raczej 18+)

gry kture lubie

cabal(najlepsze w/g mmo;d)

aion(fajne bylo ale po wyekspieniu kazdej postaci nuda)

wow(bardzo fajne ale nie lubie grac na privach)

rom (ogolnie fajna ale denerwoje mnie expienie dwoch klas osobno)