Szukam ludzi do poważnej gry Rankingowej

Witam na imię mam Kamil mój nick to PinaseQ gram w League of Legends już pare dobrych miesięcy, mam dużo znajomych ale oni nie biorą tej gry na poważnie.. Szukam ludzi którzy poważnie podejdą do Grania Gier Rankingowych w trybie drużynowym.

Mam jednego kolegę więc jestem ja i on.

Oczywiście nazwa teamu będzie uzgadniana.

Mam 13 lat i mam mutację więc mam bardzo piskliwy głos, nie szukam ludzi co będą tylko mówić ( OMG CO ZA DZIECKO,ZAMKNIJ RYJ )

tylko poważnych spoko ludzi którzy czerpią zabawe z gry i zachodzą wysoko w rankingach :)

Zależy mi na co najmniej 2-3 spotkań w tygodniu o ustalonej godzinie by zagrać i uczyć sie zgrać tak zwane treningi :)

Narazie będziemy grać Gry Normalne a dopiero potem rankingowe jak już będziemy gotowi.

SERWER EUNE

Schemat jest następujący:

Nick -

Doświadczenie ( ile grasz )

Pozycja ( solo top,mid itp)

GG/Skype ( jakiś kontakt )

Kanał TS3 postaram się załatwić.

Wiek nie gra roli wystarczy ogarnięcie, według mnie nie liczy się wiek a umiejętności gracza.

Czekam na propozycje piszcie pod tematem nie wysyłajcie PW.

siemka

mam naimie tymek

niegralem nigdy w lague of legends choć szybko śie ucze więc gdybyś chciał ze mna pograc napisz na to gg31109820 podam ci tam wszystko

Ja jestem chętny na taki team, ale powiedz mi jeszcze na jakim serwerze aktualnie gracie?

Nick: Fail0verflow

Doświadczenie: Gram około kilku miesięcy ale z przerwami, nie wiem dokładnie ile ale jak mniemam około pół roku?

Pozycja: Wszystko oprócz jungle i tank

Kontakt: Gadu - 41211346

Nick - Only PL and ENG[EUNE]

Doświadczenie - Gram od początku league of legends NA(2 rotacja championów)

Pozycja - nie lubię grać tylko supportami, chociaż jeśli zajdzie taka potrzeba to oczywiście.

GG - 5126074

Jak wbije 30 lvl to zagram :D

Nick: PaniCmW

Doświadczenie ( ponad pół roku )

Pozycja ( jungler, mid, support na bocie )

GG/Skype ( dodaj mnie do znajomych w grze, gg: 1060358, )

Mam jeszcze dwóch znajomych, którzy chętnie dołączą do teamu

Nick: kawus94

Doświadczenie ( ponad pół roku )

Pozycja ( jungler, mid, solo top )

GG/Skype ( dodaj mnie do znajomych w grze, skype: kawus.szpecu, )

Jezeli zalezy wam na ogarnietych ludziach i mozecie na nich poczekac to bym sie zglosil ewentualnie moge grac na drugin koncie(30lvl) niestety nie mam zamiaru na nim grac z kilku powodow na main koncie mam obecnie 21 lvl najbardziej lubie solo line czyli mid i top jednak troche pewniej czuje sie na midzie kontakt pw lub skype jak cos moge podac na pw.

Jezeli chodzi o doswiadczenie i sugestie ze sie nie nadaje to chialbym tylko dopisac ze gram juz prawie rok

Nie obraźcie się ale szukam 30lvl ludzi z doświadczeniem..

Gramy na serwerze EUNE

Jutro okolo 15 napisze do wszystkich i sprawdze.

Wcale się nie obrażamy, przecież każdy kiedyś zaczynał.

Jeśli chodzi o mnie to praktycznie cały czas gram premade 5v5, z TS'em i ogarnięciem i coś tam mnie uczą grać, jakie brać dobre counter picki na jakie lane'y itp.

E to ja w takim razie odpadam, bo gram na EU West, a nie mam ochoty zaczynać od nowa :P

Wielkopolska wreszcie dostaje ferie, więc chętnie zagram.

Nick: Eldiare

Serwer: EU East

Imię: Wojciech

Doświadczenie: Gram od września 2010, było troche przerw na fps'y, ale maksymalnie miesięczne.

Pozycja i ogarnięte postacie:

-Jungler(Lee sin, Amumu, Rammus, Nocturne, Gangplank, Irelia)

-Solo top(Nasus, Rumble, Gangplank, Gragas, Irelia)

-Mid(Ahri, Malzahar)

Tylko kiedy jest konieczność:

-Ad Carry(Graves)

-Support(Soraka, Taric)

Mam ts3 i mikro

Od początku mojej przygody z lol'em gram z przyjaciółmi z miasta, więc umiem grać zespołowo

Liczę na dobrą grę, na wstęp powiem, że nie jest prosto się wybić. Pierwsze gry idą łatwo i wpada się na zwykłych noobow, powyżej 10 win'ow możnazauważyć naprawdę świetnych graczy.

Daj GG czy cos jakiś kontakt.. Też mi od poniedziałku ferie sie zaczynają Małopolska Wita ;D

Nick - Seryjnysamobójca

Doświadczenie - niech się zastanowię gram od Wielkanocy czyli jakieś 9 miesięcy mam około 630 wygranych normalów

Pozycja - Moge grać solo top [talon nasus garen gp morda] suport [sona taric] ale wole solo

GG/Skype 11428065

chetnie zagram na kazdym serwie mam po 30 lvl pisz pw

refresh

Witam na imię mam Kamil mój nick to PinaseQ gram w League of Legends już pare dobrych miesięcy, mam dużo znajomych ale oni nie biorą tej gry na poważnie.. Szukam ludzi którzy poważnie podejdą do Grania Gier Rankingowych w trybie drużynowym.

Mam jednego kolegę więc jestem ja i on.

Oczywiście nazwa teamu będzie uzgadniana.

Mam 13 lat i mam mutację więc mam bardzo piskliwy głos, nie szukam ludzi co będą tylko mówić ( OMG CO ZA DZIECKO,ZAMKNIJ RYJ )

tylko poważnych spoko ludzi którzy czerpią zabawe z gry i zachodzą wysoko w rankingach :)

Zależy mi na co najmniej 2-3 spotkań w tygodniu o ustalonej godzinie by zagrać i uczyć sie zgrać tak zwane treningi :)

Narazie będziemy grać Gry Normalne a dopiero potem rankingowe jak już będziemy gotowi.

SERWER EUNE

Schemat jest następujący:

Nick -

Doświadczenie ( ile grasz )

Pozycja ( solo top,mid itp)

GG/Skype ( jakiś kontakt )

Kanał TS3 postaram się załatwić.

Wiek nie gra roli wystarczy ogarnięcie, według mnie nie liczy się wiek a umiejętności gracza.

Czekam na propozycje piszcie pod tematem nie wysyłajcie PW.