Hej szukam osób chętnych do pogrania lub założenia nowej Polskiej gildii lub dołączenia do jakiejś. Można zorganizować jakiegoś tsa jakby ktoś by chętny w razie potrzeby wytłumaczę wszystko i pomogę mile widziane osoby mogące poświecić chociaż 2 h dziennie.
Szukam Ludzi do Runes of Magic Insomia
Witam, jestem zupełnie nowym graczem, zainteresowałeś mnie, czekam za odp !: )
Witaj jesteś 1 jakbyś miał jakieś pytania odnośnie gry itp napisz tutaj lub w grze nick Deno. P2w nie ma wszystko idzie zdobyć samemu ceny dość dobre raj dla nowego gracza powinieneś szybko się odnaleść
A jak to wygląda z językiem jeżeli chodzi o grę? 
Gra jest po polsku ludzie różni ale sporo polaków dogadać się z każdym łatwo nawet jak ktoś nie zna angielskiego
Posiadasz jakis discrod ?
Cześć, jest to rozumiem oficjalna wersja gry, na rynek amerykański czy europejski? Jak z pingiem, ilością graczy oraz pay to win? Grałem w Runes ale bardzo wiele lat temu.
Tsa a co do oficjalnej wersji to nie ta od gf ale ma licencje z tego co mi wiadomo, graczy jest dość sporo więcej niż na wersji gf a ping zależy od internetu ja mam 40 (europejska wersja)
Co do P2w diasy kosztuja 6-7 k ceny są dobre wszystko idzie zdobyć samemu bez płacenia