Szukam ludzi do S4

Witam

Szukam ludzi do gry w s4 league.Nie mam wymagań,obojętny lvl jak i doświadczenie w grze.

Najlepiej skype lub ts3

O Mnie:

Mam 14lat.W s4 gram od ok. 1 roku.Mam nowe konto z troche niskim poziomem :)

Gram dobrze najlepiej w TD.

Kontakt:

PW,Temat lub skype:a.g.swobodni

Powodzenia. :) Nie spotkałem więcej haxów niż w s4, dlatego przestałem w to grywać, już nawet w MV jest mniej.

sory że to nie na temat ale ta gra to gówno sklep oparty na item shop; i pier**lone czitery jeszcze nie opłaca sie w to gówno grać kiedyśta gra była bardzo dobra a teraz ........

Bo nie umiecie grać :P

Hackerzy?Juz ich nie ma.Nie wiem kiedy ostatnio graliscie ale ok. 3tygodnie temu Coś tam poprawili i nic ani jednego hackera nie spotakałem.Jedynie kick vote sie zbugował :(

Racja, moze item shop jest troche przesadzony ale to nie znaczy ze Pay4Win.Ja itemy biore z RS(Random Shop).I Jakoś dobrze gram."Jak się chce i się umie, to się gra i się ma"

Grałem już naprawdę dawno temu jak jeszcze wszystkie itemy było można kupić perma i gdy dało radę freezować itemy z loterii (itemy z loterii które były na czas określony używało się ile się chciało jeśli znało się odpowiedni patent ) potem to zmienili jeszcze bardziej przypakowali IS zaczęli mieć problemy z zabezpieczeniami i stabilnością serwerów a odnośnie IS proszę cię nie mów mi że IS nie Pay2win bo i owszem jeśli natrafisz na ludzi gorszych od siebie to mimo itemków z IS nie dadzą ci rady ale jak trafisz na ludzi na swoim poziomie uzbrojonych w lepsze itemki to możesz napisać już GG bo gdy ty stracisz na jednego 1.5 magazynka to on cię zjedzie na 0.5 magazynka .

za przeproszeniem- Gówno jest w tym item shopie, głownie wyglądy, chyba że ktoś za Pay2Win uważa Broń która daję 5% więcej dmg...

a co do tematu, jak znajdziesz więcej ludzi to daj znać, dołączę z chęcią

sprawdziłem widzę ze cheaterow nie ma no ale zobaczę jutro trochę pogram także i się okaże...ale zauważyłem ze smutkiem ze mój skill padł i muszę od nowa zacząć go wyrabiać :]

Szkoda ze vote kick nie działa :(Jedyne co wkurza to ludzie którzy nie patrzą na swoj net i grają w s4..Takżę uaktualniam i zapraszam do gry

w mnie bardziej denerwują gracze którzy przez to ze giną wszystkich wyzywają od noobow no ale cóż to ich problem ze nie umieją grac :]

za przeproszeniem- Gówno jest w tym item shopie, głownie wyglądy, chyba że ktoś za Pay2Win uważa Broń która daję 5% więcej dmg...

No to widać się trochę zmieniło bo pamiętam jak się ubrałem w AP i wziąłem w łapkę HG to mogłem sobie spokojnie popierniczać na TD i zdobyć score mając ponad połowę HP gdzie bez apeków albo padałem albo scorowałem mając 5-10 hp ehh to były czasy jak się w Sighmie grało :)) cholera wie może znowu wrócę do s4 :) Call me anchor noob plz :P

Zapraszam do klanu "Polands_Players" zamierzamy stworzyć wielki polski klan :).Jak i również do gry.Pisać,dodawać do friendow:D-C_Smascher

To i ja może zagram bo z tego co pamiętam grało mi się dość dobrze w tą grę kiedyś:D

Witam

Szukam ludzi do gry w s4 league.Nie mam wymagań,obojętny lvl jak i doświadczenie w grze.

Najlepiej skype lub ts3

O Mnie:

Mam 14lat.W s4 gram od ok. 1 roku.Mam nowe konto z troche niskim poziomem :)

Gram dobrze najlepiej w TD.

Kontakt:

PW,Temat lub skype:a.g.swobodni