Szukam ludzi do Squadu w Bounty Hounds Online

Jeżeli jeszcze nie zauważyliście zostaliśmy obdarzeni świetnym MMO o nazwi BHO (Bounty Hounds Online)

Gra wciąga, jest rozbudowana i ma olśniewającą (naprawdę powala) grafikę.

Mam 31 lvl Engineerem i założyłem skład FeelGoodInc

Szukam aktywnych graczy, przyjmuje od każdego lvla.

Oferuję pomoc nowym graczom, miłą zabawę i wspólne instancje.

IGN: Iraasta

CC: Engineer Support

Lvl: 31

CLvl: 16

NACJA MUSI BYĆ NUCLEO

Jeżeli ktoś nie grał jeszcze w tą grą to bardzo serdecznie polecam i zapraszam.

Jeżeli jeszcze nie zauważyliście zostaliśmy obdarzeni świetnym MMO o nazwi BHO (Bounty Hounds Online)Gra wciąga, jest rozbudowana i ma olśniewającą (naprawdę powala) grafikę.Mam 31 lvl Engineerem i założyłem skład FeelGoodIncSzukam aktywnych graczy, przyjmuje od każdego lvla.Oferuję pomoc nowym graczom, miłą zabawę i wspólne instancje.IGN: IraastaCC: Engineer SupportLvl: 31CLvl: 16Jeżeli ktoś nie grał jeszcze w tą grą to bardzo serdecznie polecam i zapraszam.

Heh, powalił to mnie śmiech jak to przeczytałem.

warn_ico.png
Warn za offtop. - crracked

Może dla niego gra jest świetna i grywalna każdy ma inny gust jednak ja chętnie spróbuje zagrać i ocenię a może masz rację xd

Wiesz co nie grałem w nią więc mogę spróbować o postaci jaką będę grał dowiem się podczas tworzenia hah xd"P

FeelGoodInc

Ktoś tu słucha Gorillaz :D

Jeszcze w to nie grałem ale miałem zamiar. Odpale na noc ściąganie i jutro zagram.

Powinienes dopisac nacje ;p

Ciekawi mnie nacja?

Ja mogę dołączyć do Squadu w BHO. Dzisiaj zainstalowałem grę i dopiero mam 14 poziom, heavy gunnerem, a jutro może coś wbije bo dziś coś nie mam siły na granie... Mój nick w grze to szym1010 i gg:17590427. Może sie spotkamy w grze;)

Fakt, zapomniałem dodać nacji.

@brejdak, próbowałeś kiedyś włączyć najwyższe detale? Trololo

Zawsze gram na najwyższych detalach "Trololo"

Zawsze gram na najwyższych detalach "Trololo"

To znajdź mi grę która ma takie refleksy. I nie oftopuj.

@Down Nie napisałem że ma najlepszą grafikę, tylko że ma ładną. A jeżeli naprawdę chcesz porównywać gry P2P z F2P to pogratuluję Ci idiotyzmu.

Grafika= Aion>BHO. To z mmo, a jak sam napisałeś gier jest duuuużo więcej, które mają lepszą grafikę.

Jak na razie udało się znaleźć tylko jedną osobę. Zapraszam, to naprawdę super gra, dajcie jej szansę ;)

Squad:

Iraasta - Engineer 33lvl

Krzychu - Aent 20 lvl

Przypominam nacja NUCLEO.

Jeżeli jeszcze nie zauważyliście zostaliśmy obdarzeni świetnym MMO o nazwi BHO (Bounty Hounds Online)

Gra wciąga, jest rozbudowana i ma olśniewającą (naprawdę powala) grafikę.

Mam 31 lvl Engineerem i założyłem skład FeelGoodInc

Szukam aktywnych graczy, przyjmuje od każdego lvla.

Oferuję pomoc nowym graczom, miłą zabawę i wspólne instancje.

IGN: Iraasta

CC: Engineer Support

Lvl: 31

CLvl: 16

NACJA MUSI BYĆ NUCLEO

Jeżeli ktoś nie grał jeszcze w tą grą to bardzo serdecznie polecam i zapraszam.