Siemka,szukam ludzi by stworzyc spoleczność/grupke osób do wspólnych pogadanek na różne tematy w przyszłości moglibyśmy wybrać sobie jakiś tytuł który będziemy ogrywać ,lub też zacząć przygode z roleplayingiem
oferuje server Discord z aktywnym najwyższym boostem oraz dużą aktywność z mojej strony
link tutaj; https://discord.gg/5HZgqMzCj8
Szukam ludzi do stworzenia społeczności
Niedługo startuje Corepunk, slow progress, taki dziadkowy dosłownie, dobra do gadania i latania w party. Można spróbować zasiedlić.
bump z mojej strony proponuje neverwiter online zobaczym tego corepunka w przyszłości
O jezusie, masz komplet pościeli z dolarów i żydowskie korzenie ?
Ta gra trze dupą o dno już z 10lat i jedzie na czystym gacha p2w.
Chyba że coś się zmieniło przez ostatnie 4 lata, w co wątpie.
Z tego co pamiętam, to tam tylko kluczyki i kluczyki były, wiara po 20k rocznie tam zostawiała żeby dobrze się bawić po zmianach w zdobywaniu kryształów.
Po kolacji może research zrobię, szkoda że nie chce mi się dzwonić do Sony po usunięcie numeru telefonu z konta, bym podpytał u starej społeczności, ale wątpie żeby tam coś się zmieniło.
Tia, sprawdzałem YT i podpytałem znajomego co gra na konsoli, jest jak było, niby można pograć, ale na end game bez ładowania $$ w NV nie ma co grać, chyba że masz XX godzin dziennie, ale i tak limity są na przerabianie kryształów.
bump