Szukam ludzi do Vindictusa.Dopiero zacząłem grać w tą grę i szukam kogoś kto mnie oprowadzi po grze tak jakby przewodnik
Chciałbym również wykonywać z nim misje i żeby i troche pomagał.
Szukam ludzi do Vindictusa.Dopiero zacząłem grać w tą grę i szukam kogoś kto mnie oprowadzi po grze tak jakby przewodnik
Nie wolałbyś sam wszystko odkrywać i mieć satysfakcję z tego ? Ja także od pewnego czasu myślę o tym tytule, jednakże nie wyobrażam sobie żeby ktokolwiek wykładał mi wszystko jak kawe na ławę.
Dlaczego tak właściwie zainteresowałem się tym tytułem ?
Nie dostałem się na testy C9, a Vindi wydaje się mieć podobny klimat.
Chętnie dołączę do ZORGANIZOWANEJ AKTYWNEJ EKIPY nie posiadających w swoich szeregach niewychowanych "graczy".
No może i tak ale jak będe miał w czymś problem to nie będe wiedział co zrobić a jak coś to np. ty możesz pomóc
Masz racje .. już dobrze sobie radze w Vindictusie
Mogę wam dać namiary na gildie i ts'a fajnej ekipy graja w Vindictusa z moim bratem 70lvle ale musicie mieć ts'a i mikro no i oczywiście kultury dużo bo tam u nich nie można przeklinać jeżeli byście chcieli to dajcie mi znać
A by przyjeli 4 lvlowca ? ja mogę się zgodzić . Uliquiorra thx jak coś
.
Jeśli jeszcze aktualne , nie chce robić kolejnego tematu spamując...
Mianowicie poszukuje gildi do Vindictusa ew człowieka na moim przełomie lvl-owym. 24-28.
Gram Evie Scythe ^^
Jeśli zbieracie ekipę - mam 64lvl Lann, o grze wiem chyba wszystko, tylko nie chce mi się samemu przechodzic nowo co powstałe dungi w kanałach. Jeśli chcecie robić gildię - napiszcie na pw. Chętnie pomogę kolegom z niższymi lvl'ami oraz pogram z ludźmi z przybliżonym lvl do mojego.
Kilku nas jest ale ciut duży przedział lvli ;P od 4 az do 64 x_X ... raczej się nie zgramy. Tewa666 może znasz jakąś polską gildię do której moglibyśmy wstapić ^^
jak można to też się zgłaszam 27 lvl lann
Blood_Brothers
Gildia powstała jeszcze przed Open Betą.(Rozmawialiśmy już wtedy na TS, jako grupka ludzi która miała w planach założyć gildie.) Blood_Brothers to gildia w której nie znajdziesz niedoświadczonego gracza, każdy z nas potrafi grać swoja postacią i radzi sobie nią bardzo dobrze.
Jaki był cel powstania gildii? Jak każdej, czyli po to, aby grało się łatwiej i przyjemniej.
Gildia ma swoje zasady: nie tolerujemy chamstwa, czy braku kultury, wszystko jest skutecznie eliminowane.
Co odróżnia tą gildie od innych? TS to podstawa, jest to rzecz bez której nie znajdziesz się w naszych szeregach.
Dlaczego warto do nas dołączyć?
-atmosfera
-pomoc, dużo pomocy
-profesjonalne podejście do tematu gildii
Założyciel Vanarax (zrezygnował z gry)
Lider i rada.
Liderem Gildii jest Zimour. Osobami zajmującymi się prawidłowym funkcjonowaniem: ImRockStar, YukiMirai, Miyo, Nevar, GacusxD.
Rekrutacja i Pytania:
Odbywaja się na naszym kanale:
TS3 : 178.63.34.236:9987 Kanał Blood_Brothers
Prosimy o cierpliwe czekanie albo wysyłanie privów do ludzi z tarczką obok nicku. ("z literka C")
SeRien - byłem juz w 2 gildiach (ich nazw nie pamiętam). Odszedłem od nich, ponieważ tam grało coraz mniej ludzi. Często spotykam ludzi z gildi PolskaElita, Elitapl czy jakoś tak (wydają się ogarnięci w grze, więc możesz ich zapytać). Zreszta próbowałem załozyc własną gildię, ale doszedłem do wniosku, że to raczej nie dla mnie
.
@EDIT
Znalazłem temat na forum Vindictusa gildii ElitaPL (czyli tak to brzmiało:p)
http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=588760
Chyba sam się tam dopiszę
Ja mogę gram Evie scythe Lvl 64 Nick : MaryGrace Gildia : PolskaKawaleria.
SeRien - byłem juz w 2 gildiach (ich nazw nie pamiętam). Odszedłem od nich, ponieważ tam grało coraz mniej ludzi. Często spotykam ludzi z gildi PolskaElita, Elitapl czy jakoś tak (wydają się ogarnięci w grze, więc możesz ich zapytać). Zreszta próbowałem załozyc własną gildię, ale doszedłem do wniosku, że to raczej nie dla mnie .@EDITZnalazłem temat na forum Vindictusa gildii ElitaPL (czyli tak to brzmiało:p)http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=588760Chyba sam się tam dopiszę
Możesz podać jakiś kontakt do siebie ? Skype etc.
Ja osobiście gram sobię na luzie, powoli poznaje coraz lepiej grę i szukam jakiejś gilidi.
Co prawda co nie napiszę do kogoś z takowej gildi to nie chce odpisać x_X
GG:18064031