Ja zagłosowałem na King of Kings 3, ale chętnie w Loong też bym zagrał. Z tego powodu, że są to gry w które jeszcze nie grałem, a chciałbym je sprawdzić w większym gronie ^^
Szukam ludzi do wspólnej gry [aktywnych]
CiasteczkowyPotwor jak możesz to wyślij mi swoje gg na PW, możemy pogadać o stworzeniu forum, strony oraz ogólnej organizacji.
CiasteczkowyPotwor jak możesz to wyślij mi swoje gg na PW, możemy pogadać o stworzeniu forum, strony oraz ogólnej organizacji.Nie ma na razie co Tworzyć dla 14 osób. (: Bo tylu wchodzi w gre, resztę anonimowych zapraszam do piaskownicy i bawienie się wiaderkiem.
jeżeli allods wygra, to gramy którą stroną: ligą czy imperium?
@EDTIT Jestem za imperium i właśnie będę zaczynał grać
Witam. Aktualnie poszukuję gry mmo - a w zasadzie ekipy do mmo.
Nie grałem jeszcze w Aion'a więc jestem w stanie sprawdzić go z wami ; ]
Jestem za Allodsem, piszcie na prv albo gg
jeżeli allods wygra, to gramy którą stroną: ligą czy imperium?
Ja jestem za imperium
PS. Jak w Allodsie wygląda PvP?
A jak teraz wygląda sprawa z IS ? dalej trzeba płacić żeby naprawić item,zeby go ulepszyc itd ?
Nie ma na razie co Tworzyć dla 14 osób. (: Bo tylu wchodzi w gre, resztę anonimowych zapraszam do piaskownicy i bawienie się wiaderkiem.
Ale o czym my tu dyskutujemy? "Bo tylu wchodzi w gre"... Ale nawet nie napisałeś w którą grę to czego tu oczekiwać od innych?
Co do ankiety bo teraz ją nie ma ale chyba wybierałem opcję "inny" i od siebie proponuję jakiś non-target system bo w obecne gry MMORPG nie ma co się w pvp bawić.
Ciasteczkowy Napisz do mnie na gg , jak byś znalazł jakiegoś dobrego mmo to gram napewno. Napisz dodam cię i jak coś to mi napiszesz jaki mmo itd:P
I jak, która gra wygrała?
Załóżmy że czekamy do jutra do godziny 17:00 jeśli osoby z ankiety nie napiszą komentarzy to głosy przepadają.
Mogę się dołączyć do was do gry w Allods
Jak się już zdecydujecie dajcie znać
Ja właśnie ściągam Allods-a. Jak mi ruszy to zagram.
Ja również głosowałem and allods'a
Dołączam się . gra obojętna, wszystkiego chętnie spróbuję , jak coś piszcie gg : 6909002.
potwierdzam swoja gotowsc do gry w co koliwiek 3D byle nie slodkosci, czekam na pw
To rypiemy w Allods. Pisać na skype Szera9595
Oto wyniki:

czyli sciagam allods; global(preferowane) czy polska wersja?