Szukam ludzi do wspólnej gry [aktywnych]

Ja zagłosowałem na King of Kings 3, ale chętnie w Loong też bym zagrał. Z tego powodu, że są to gry w które jeszcze nie grałem, a chciałbym je sprawdzić w większym gronie ^^

CiasteczkowyPotwor jak możesz to wyślij mi swoje gg na PW, możemy pogadać o stworzeniu forum, strony oraz ogólnej organizacji.

CiasteczkowyPotwor jak możesz to wyślij mi swoje gg na PW, możemy pogadać o stworzeniu forum, strony oraz ogólnej organizacji.
Nie ma na razie co Tworzyć dla 14 osób. (: Bo tylu wchodzi w gre, resztę anonimowych zapraszam do piaskownicy i bawienie się wiaderkiem.

jeżeli allods wygra, to gramy którą stroną: ligą czy imperium?

@EDTIT Jestem za imperium i właśnie będę zaczynał grać

Witam. Aktualnie poszukuję gry mmo - a w zasadzie ekipy do mmo.

Nie grałem jeszcze w Aion'a więc jestem w stanie sprawdzić go z wami ; ]

Jestem za Allodsem, piszcie na prv albo gg :)

jeżeli allods wygra, to gramy którą stroną: ligą czy imperium?

Ja jestem za imperium :)

PS. Jak w Allodsie wygląda PvP?

A jak teraz wygląda sprawa z IS ? dalej trzeba płacić żeby naprawić item,zeby go ulepszyc itd ?

Nie ma na razie co Tworzyć dla 14 osób. (: Bo tylu wchodzi w gre, resztę anonimowych zapraszam do piaskownicy i bawienie się wiaderkiem.

Ale o czym my tu dyskutujemy? "Bo tylu wchodzi w gre"... Ale nawet nie napisałeś w którą grę to czego tu oczekiwać od innych?

Co do ankiety bo teraz ją nie ma ale chyba wybierałem opcję "inny" i od siebie proponuję jakiś non-target system bo w obecne gry MMORPG nie ma co się w pvp bawić.

Ciasteczkowy Napisz do mnie na gg , jak byś znalazł jakiegoś dobrego mmo to gram napewno. Napisz dodam cię i jak coś to mi napiszesz jaki mmo itd:P

I jak, która gra wygrała? :)

Załóżmy że czekamy do jutra do godziny 17:00 jeśli osoby z ankiety nie napiszą komentarzy to głosy przepadają.

Mogę się dołączyć do was do gry w Allods

Jak się już zdecydujecie dajcie znać

Ja właśnie ściągam Allods-a. Jak mi ruszy to zagram.

Ja również głosowałem and allods'a

Dołączam się . ;) gra obojętna, wszystkiego chętnie spróbuję , jak coś piszcie gg : 6909002.

potwierdzam swoja gotowsc do gry w co koliwiek 3D byle nie slodkosci, czekam na pw

To rypiemy w Allods. Pisać na skype Szera9595

Oto wyniki:

asddasadsadasd.png

czyli sciagam allods; global(preferowane) czy polska wersja?