Szukam ludzi do wspólnej gry [aktywnych]

Witam,

szukam osób do wspólnej miłej gry, już na wstępie nie ukrywam że nie chodzi tylko o dobrą zabawę ale o jakieś nastawienie na pvp/etc.

Proponowane przeze mnie gry to [alfabetycznie żeby nie było] :

• Aion
  • Allods
  • King of Kings 3
  • Loong Online
  • Requiem Memento Mori
  • Rift [tak ten p2p]

Myślę że z gier tych można wyciągnąć jakiś fun z gry, pod warunkiem że ma się zgraną i aktywną ekipę. To chyba tyle na chwilę obecną, aczkolwiek przyjmuję inne propozycje do wspólnego rozważenia.

Może jakieś minimum zasad. (:

1. Bez chamstwa.
  2. Ogólne zrozumienie, jeśli ktoś nie może grać to trudno, byleby "ciągle nie mogę grać".
  3. Aktywność kiedy tylko mogę, nie szukam niedzielnych/jednorazowych graczy.
  4. Doświadczenie mile widziane [gdzie i jaki okres].

W przyszłości planowany jakiś TS, forum, ewentualne zjazdy klanowe gdzieś w ustalonym miejscu w polsce. Ogólnie wszystko jest dla ludzi, ale z rozsądkiem, umiarem.

Mile widziane dyskusje na temat "tej" gry, dlaczego za/ dlaczego przeciw itd.

Pozdrawiam.

Może powinieneś założyć stały klan do różnych gier tak jak np. Fantasy czy IX Kohorta? Strona internetowa, forum, własna nazwa, wszystko ładnie oprawione graficznie, kanał TS. Rekrutacja, rangi dla członków klanu. W tedy można myśleć o zlotach. Bez tego ciężko Ci będzie znaleźć graczy i utrzymać ich w "kupie", nie ma co się oszukiwać że zbieranie ekipy na forum w 90% się nie sprawdza, znam to dokładnie z Silkroad'a, na polskim fansite bywały okresy gdzie codziennie było zakładanych kilka PT żadne nie przetrwało kilku dni, godzin. Moim zdaniem pomyśl o tym co napisałem na początku posta i ewentualnie znajdź kilku dobrych graczy którzy razem z Tobą będą chcieli tworzyć nową społeczność.

Tyle że ja nie chce stworzyć multi-gamingowej ekipy tylko do 1 z powyżej wymienionych tytułów. (:

King of Kings 3 jest łatwą i przyjemną grą. I choć grafika nie jest najlepszej jakości, poruszanie się postaci jest koślawe, ale ta gra ma jakąś magię przyciągania po prostu. Dlatego głosuję na nią.

Siema.

Zaproponujcie jakas gre to zagramy wspolnie;)

Jestem chetny i szukam jakiejs dobrej giery i z checia do was dołącze..

piszcie w co gramy:)

Dołącze do jakiej ogarnietej ekipy, gra praktycznie kazda 3D bylnie nie cukier i slodkosci, gram na 70-80%

Lineage 2

Moge dolaczyc pod warunkiem ze bedzie do gra Aion:)

Moge też pograć podwarunkiem że f2p

Temat ucichł więc upnę. Wybieramy coś z tego czy szukamy dalej ? Raczej większego zainteresowania nie będzie, więc jak na razie zaczniemy ze stworzeniem 1 party.

Jestem za Aionem nigdy nie grałem

Oddałem głos na Allodsa, ale równie dobrze mógłbym pograć w Aiona, zależy gdzie zdecydujecie się grać.

Ostatnio zastanawiałem się nad RODE, może właśnie w tą grę?

Ja bardzo chętnie zagrałbym w allods'a.

Ja mogę zagrać w każdą grę ponieważ nudzi mi się już powoli League of legends po prawie 1,5 letniej grze.

ja z chęcią zagram w allods

Hmm Allods też może być

A myślałeś może o World of Warcraft ? :)

Allods prowadzi :)Już sporo osób oddało swój głos, kiedy koniec ankiety?

A myślałeś może o World of Warcraft ?
Za przeproszeniem, o tym syfie który ściąga do siebie wszystkie sprawdzone rozwiązania z innych tytułów nie wprowadzając od siebie niczego nowego/innowacyjnego ? No way, nie mam zamiaru płacić z takie coś nawet 10zł, a privy odpadają ze względu oczywistego. (:

Za chwilę spiszę głosy, ponieważ w ankiecie zauważyłem błąd, miała być publiczna [z widokiem co kto na co głosuje]. W temacie wypowiada się x osób, a zagłosowało xx, więc bez przesady. Za chwilę edit tego posta z wynikami.

@edit://

Ankieta nie jest już brana pod uwagę, ponieważ głosuje kto popadnie. Głosy z komentarzy zostały brane tylko pod uwagę, oto wyniki:

kok3 = 1

zaproponujcie = 4

lineage2 = 1

aion = 2

allods = 4

rode = 1

Załóżmy że czekamy do jutra do godziny 17:00 jeśli osoby z ankiety nie napiszą komentarzy to głosy przepadają. Na tym forum często jest takie chamstwo że głosują nawet osoby których ankieta nie dotyczy, po co to nie wiem, może dlatego że myślą że są fajni.