Witam,
Jak w temacie szukam chętnych do gry na wersji US, sam dopiero co zaczynam przygodę z tą grą ;P podawajcie nicki i serwer na którym gracie )
Witam,
Jak w temacie szukam chętnych do gry na wersji US, sam dopiero co zaczynam przygodę z tą grą ;P podawajcie nicki i serwer na którym gracie )
W sumie ostatnio ja tez chcialem zagrac na serverach US, ale tez nie wiem na jakim graja polacy i jak tam jest z lagami, wiec tu nie mam
zadnego info. Ponoc na wersji EU nie oplaca sie grac... Ja tam nie wiem, a gra jest ciekawa.
Wszystkie fora co znam supportuja tylko wersje europejska, a amerykanska olewaja jakby nie istniala a ponoc jest o wiele lepsza.
też właśnie zastanawiam się nad powrotem do TERA online tylko gdzie jest ciekawiej oraz więcej ludzi EU czy US ?? I oczywiście gdzie są mniejsze ograniczenia na koncie F2P?
Ok, zainstalowane i sprawdzone gra chodzi płynnie bez lagów, a nawet powiem że lepiej chodzi niż EU odziwo
servery pełne od ludzi.
Mój nick: Artemiida
Server PVP: Mount Tyrannas
czyli mowisz ze nie ma lagow , mam nadzieje ze tak tez bedzie, juz sciagam , moze dzisiaj jakis ts ?
też mam zamiar pograć na pvp, moglibyśmy stworzyć ekipe z róznymi klasami, tak żeby był tank healer i dpsy. dzisiaj mi sie już nie chce grać ale jutro chętnie, kontakt gg 10679837
Nie warto grać w ten tytuł.
Monotonia questow, powtarzające się ciagle moobki, powtarzanie ciagle tych samych instancji, a pvp mało dynamiczne, mało emocjonujące.
Wydaje się wam tylko ze chcecie w to grać. Grafika to nie wszystko...
Przepraszam za offtop.
ps. Wersja Us niby lepsza od Eu ale ping będzie wam przeszkadzać, lagow nie musi mieć. Na pvp od bylejakiego Amerykanca dostaniecie becki przez slaby ping. Wystarzy 0,2sek opóźnienia i po walce.
Ale to juz wasz wybór.
Grafika 10/10
Grywalnosc 2/10.
Dziękuję i dobranoc.
Ps. Opierałem się na własnych doświadczeniach i na różnych łączach internetowych.
kicia, oni szukaja ekipy, wiec Twoja ocena jest zbyteczna, elo
Pomijając wypowiedzi wyżej , oczywiście Qeshu szanuje twoje zdanie , ja jednak zobaczę co z tego wyjdzie , tak więc
Nick Voxter
Server PVP: Mount Tyrannas
Dajcie namiary na jakiegos tsa to wbije.
PeAcE
to ja może tymczasowo zapodam ten adres TS3: 95.160.59.254:1500 Kanał Tera Rising. Mój nick w grze Jestem.Bogiem serwer mount of tyranas
Nie chcę tworzyć nowego tematu, czy ktoś orientuje się który server ma największą polską populację, a który ogólnie największą?
Inyenn nie chcę Ci nic mówić ale powinieneś się domyślić że właśnie sami tworzymy tą populację ;P na Mount of Tyranas o Tera US nic nigdzie nie piszę więc sami ją sprawdzamy
Inyenn nie chcę Ci nic mówić ale powinieneś się domyślić że właśnie sami tworzymy tą populację ;P
Nie chcę Ci nic mówić, ale ta populacja już pewnie dawno istnieje, bo nie jesteście pierwszymi, który zauważyli, że lepiej grać na wersji US. Po prostu może ktoś w tym w miarę siedzi i wie gdzie już są jakieś polskie gildie.
Grałem na TERA US, ale potem przeszedłem na TERA EU. Początkowo ten ping mi nie przeszkadzał i nie widziałem zbytniej różnicy, dopiero później zaczęło mnie to drażnić, combo wykonuje się wolniej, a czasem pod wpływem jakiegoś mikro laga po prostu je przerywa. Teoretycznie US jest lepsze od EU (chodzi mi o wydawcę, szybsze update itp. itd.), ale ping 30-40ms, a 150-250 robi różnicę. W trakcie walki opóźnienia są większe, niż w trakcie biegu/stania. Takie są moje doświadczenia
Witam,