Witam. Na początku dwie kwestie:
To ogłoszenie skierowane jest do początkujących graczy (około 10 lvl). Jeśli jesteś dobrym/pro playerem to omiń ten temat i nie wprowadzaj niepotrzebnego spamu.
Jeśli coś Ci nie pasuje, nie spełniasz chodź jednego z podstawowych założeń i wymagań, również omiń ten temat.
--- Dotyczy tylko gry League of Legends ---
wymagania:
słuchawki z mikrofonem (sprawne, skonfigurowane)
minimum 17 lat
wysoka kultura osobista
równie wysokie poczucie humoru i dystans do siebie
zaangażowanie, chęć do rozwijania się i osiągania coraz większego skilla
ogarnięcie co najmniej jednej postaci i systemu gry
umiejętność przyjmowania porażek z szacunkiem oraz cieszenia się z wygranych
uczciwa gra wedle zasad fair play
--- Ogólne założenia, różne gry ---
Chciałbym zebrać kilkunastu graczy którzy tworzyliby zgrany klan/gildię tak aby zawsze można było z kimś zagrać. Nie musisz być pro/elo/super graczem. Wystarczy, że spełniasz podstawowe wymagania i masz chęć uczyć się grać/rozwijać w danej grze. Każdy kiedyś zaczynał, każdy kiedyś był newbie. Dla mnie nie liczy się na jakim poziomie teraz jesteś - interesuje mnie to co możemy osiągnąć razem.
Wymagania ogólne są takie jak wymienione wyżej plus:
Ogólne zaangażowanie (forum, pomoc mniej doświadczonym graczom, dzielenie się nabytą wiedzą)
Znajomość programów do komunikacji (TeamSpeak, Mumble, Ventrillo)
Sprzęt sprzed maximum 3 lat (chodzi o to, żeby można było grać w większość tytułów)
Mile widziani są gracze którzy grają w inne gry z poniższej listy.
Gry w które aktualnie gram:
Borderlands GOTY (gram co-op z kumplem)
Team Fortress 2
League of Legends
Ogame (Leo, top 1000)
Minecraft
Planowane gry:
Guild Wars 2
Vindictus EU OB
Dead Island
Warhammer 40000: Space Marine
Resident Evil 5
Od siebie mogę zaoferować hosting pod stronę www, forum. W późniejszym czasie możliwe jest także wykupienie domeny. Mogę postawić stronę i/lub forum oparte na jakimś skrypcie cms. Serwer głosowy to także nie problem (aktualnie korzystam z Mumble, chodź mogę się przerzucić na VT, TS). Aktualnie nie pracuję, studia od października zaoczne - więc mam sporo czasu, zwłaszcza rano i późno wieczorem.
Jeśli spełniasz powyższe wymagania (wszystkie) i grasz lub masz zamiar grać w tytuły z tej listy - skontaktuj się ze mną. Ponieważ to ogłoszenie ukaże się na wielu forach preferuje kontakt przez e-mail.
rishzb@gmail.com
W tytule wpisz swój nick, oraz w jakiej sprawie piszesz. W treści zostaw krótkie info o sobie, w co grasz oraz kontakt, żebyśmy mogli się umówić na rozmowę przez komunikator głosowy.
Pozdrawiam i zapraszam
ArkediuS