Szukam ludzi do wspólnej gry w CS GO

Witam wszystkich

Szukam ludzi do gry for fun w CS GO bez spiny wiadomo w kilka osób zawsze przyjemniej sie gra :)

Wymagania:

TS3 + sprawne mikro

wiek 18+

Co do mojej osoby mam 26 lat mialem przedtem do czynienia ze strzelankam przy ktorych spedzilem kupe czasu i jak Wolf Team i CoD4,

CS : GO mam dopiero od paru dni wiec nie jestem jakis pro ale z checia pogram z graczami mniej i bardziej doswiadczonymi liczy sie zabawa :)

Ja jestem chętny . Mam 17lat ,ale na to chyba możesz przymknąć oko. W chwili obecnej mam gold nova I .

Jak coś to pisz na pw tutaj lub na steam : Shein

Witam wszystkichSzukam ludzi do gry for fun w CS GO bez spiny wiadomo w kilka osób zawsze przyjemniej sie gra Wymagania: TS3 + sprawne mikrowiek 18+Co do mojej osoby mam 26 lat mialem przedtem do czynienia ze strzelankam przy ktorych spedzilem kupe czasu i jak Wolf Team i CoD4,CS : GO mam dopiero od paru dni wiec nie jestem jakis pro ale z checia pogram z graczami mniej i bardziej doswiadczonymi liczy sie zabawa

Siemano, jak chcesz pograć to wbijaj duo-ts3.ddns.net. Zobaczysz co i jak :D

Zgłaszam się. Również chętnie pogram. Mam 18 lat. Na steam mam nick: ReYoneD (avatar z predatora niebieski)

no to wbijajcie na ts duo : duo-ts3.ddns.net. bedzie mozna wspolnie pograc

Jezeli nadal aktualne podawajcie swoje steamy. :]

http://steamcommunity.com/profiles/76561198072855700/

Siemaneczko, również chętnie się dołącze. Zawsze fajnie pociupać z dobrą ekipą.

Steam : Almisael. (Avek z czerwonym liściem)

Witam wszystkich

Szukam ludzi do gry for fun w CS GO bez spiny wiadomo w kilka osób zawsze przyjemniej sie gra :)

Wymagania:

TS3 + sprawne mikro

wiek 18+

Co do mojej osoby mam 26 lat mialem przedtem do czynienia ze strzelankam przy ktorych spedzilem kupe czasu i jak Wolf Team i CoD4,

CS : GO mam dopiero od paru dni wiec nie jestem jakis pro ale z checia pogram z graczami mniej i bardziej doswiadczonymi liczy sie zabawa :)