Szukam ludzi do wspólnej gry

Witam. Szukam osób chętnych do gry w LoL'a, ponieważ mam dość grania z "retardami"... Zainteresowanych (16+) proszę o PW.

Mogę również spróbować swoich sił w HoN lub RoTT, ale oczywiście z ekipą.

Obowiązkowo mikrofon. Serwer Zachodni.

Ja jestem chętny miałem soją drużynę rankingwą ale skład się posypał i tylko ja wchodzę regularnie, moj nck: edek13

ja także chętnie dołączę ostatnio zrobiłem konto i mam dopiero 8 lvl ale chyba zawsze coś mam nadzieje ze mnie coś poduczycie :)

kto chce może mnie wspomóc rejestrując się tutaj : http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f45886418c2c043662380

@ Pokraczny93

Szukam raczej doświadczonych graczy z 30lvl do rankedów. :)

@ edek13

Wysłałem zaproszenie.

Mozesz dodac i mnie SNS xGoth

tylko no... Gram na Zachodzie wyszukalem Cie w wyszukiwarce i widze tylko jednego Woytasa 16 lv? Wiec jak ty chcesz grac rankedy? ;D

W sumie to ja mogę się skusić, name Only PL and ENG, niby było już dużo robionych takich tematów, ale nigdy nie wychodziło ze zgraniem w team'ie...

w lolu akurat mój nick był zajęty. jeśli ktoś chce zobaczyć profil: woytazq.

ja bym mogl zagrac nick:xyliganesso

Też chętnie bym z wami zagrał lecz brakuje mi 1 lvl do 30. Czy jest to jakaś przeszkoda ? Jeśli nie to mój nick Placosław

dobijesz 30 i bedzie ok.

Narazie to jakos niema zadnej zalozonej druzyny przez ciebie Woytas a juz 2 dzien.

bo jak narazie to chyba 3 osoby zaprosiłem poza tym nie zrobię drużyny jak wszyscy offline...

ja chetnie zagram na kazdym servie mam 30 lvl

zapraszaj zapraszaj rob druzyne!!

Zapraszam wszystkich na turniej League of Legends, który odbędzie się w sobote około 17. Więcej informacji na forum Soban.pl

Jeżeli jest ktoś zainteresowany posiadam 8 lvl i z chęcią pogram nawet z 1lvl...nick w grze Yenfe gram Morganą :)(mój starz w LOL-u nie za wielki bo gram od wczoraj mile widziany TS lub inny komunikator,jak narazie 2 bitwy przegrane ;/

Witam. Szukam osób chętnych do gry w LoL'a, ponieważ mam dość grania z "retardami"... Zainteresowanych (16+) proszę o PW.

Mogę również spróbować swoich sił w HoN lub RoTT, ale oczywiście z ekipą.

Obowiązkowo mikrofon. Serwer Zachodni.