gra zaczyna fajna sie robic taka prawda na 50 + , jednak tej zabawy nie ma tyle ile kazdy mowi bo end game to poprostu kilka inst z dlugim cd kilka/kilkanascie godzin , bieganie za ap (o ile ma sie set pod pvp) zebranie go zajmuje dosc sporo tak wiec end game to insty+arenki , zadnych raidow , world bossow (dla sporej ilosci ludzi) siege sa slabe
ale przez te powiedzmy miesiac-2/3 jest co robic , insty sa banalne , i robi sie je bardzo szybko
tak wiec pisanie iz aion ma jakis super end game to poprostu bzdura :)taka prawda iz dzien w dzien na end game robi sie to samo (czyt po 60 lvlu)
Szukam ludzi do wspólnej gry
też jestem chętny do zagrania w Talisman Online 8495423 moje GG jak ktoś chętny na aiona lub Talismana niech pisze
Aktualnie czekam na kumpa bo jakieś problemy ma ze ściągnięciem ,ale postać już założyłem na Barusie w Elyosach.
nick :Ellan
od patcha 4.0 mają wejść jakieś trudniejsze insty ,itp ,a tak poza tym samo pvp w aionie jest wyśmienite i to mnie przyciąga.
f*** Sory za double posta .
chyba jednak ja też rezygnuje z Aiona tak jakos mnie nie wciągnął czas szukać nowego mmo jakies propozycje haha
tak jak w temacie poszukuje jakis ludzi do zagrania w Aiona mozna nawet od początku i tak nabilem 10 lvl a samemu to jak wiecie nudaaaa