tak jak w temacie poszukuje jakis ludzi do zagrania w Aiona mozna nawet od początku i tak nabilem 10 lvl a samemu to jak wiecie nudaaaa
Szukam ludzi do wspólnej gry
Jaki serwer?
tzn z serwer obojętny moge zagrać od nowa przystosuje się daj propozycje
Ja zacząłem grać na Thor, ale tam takie gówno, bo niemiecki serwer i dogadaj się z kimś, ale jednak 3500 osób online, ale jednak poradziłbym Ci serwer Barus, jest polski, zapewne jak wejdzie Aion 4.0 to znowu wkroczy fala osób. ^^
no na Barus właśnie grałem i sobie zrobiłem łuczniczke i kurde żałuje ;p no ale cóż moze później bedzie lepiej mi się nią grało jakby co to mój nick to Dosiaczek ;d
siema ja chętnie mogę grać na barusie , też dopiero co zacząłem grać Jak coś mój nick empek.
dzisiaj zainstalowałem, także też spróbuje nick jeszcze neiznany ;p ale elyos czy asmo?
Moge sie przylaczyć lecz dopiero jutro(jak się gierka sciagnie).
Ja moge pograć jutro ( gra się ściąga) ,oczywiscie na Barusie ,jak macie jakiegos tsa to podajcie .
to więc tak ja gram całymi dniami gram na Barus po stronie hmmmm nie pamietam nazwy ale to są Ci dobrzy i mój nick to Dosiaczek więc ludzie piszcie
dzisiaj bede gral ok 22-23 jeszcze do późna ;d
niestety dzisiaj chyba nie pogram gdyż mam problemy z PC moze wy znacie rozwiązanie nie wiem dlaczego ale mój nowy stacjonarny po paru minutach działania wyłącza sie tak jakby mu prądu zaczynało brakować grrr
Kup lepszy zasilacz, może sam się skuszę na tego Aiona.
Dzis o 13 zaczynam gre na Barusie po stronie dobrych klasa assasina
Wiec panowie ogarnijcie sie i mozemy zaczynac
gw2 > Aion w obecnej chwili - na barusie gold packow praktycznie nie ma a jak sa to odrazu schodza + 30kk po 3 tygodniach to dosc duzo . moze po 4.0 sie zmieni ,
populacja gw2>AIon .
dlatego radze poczekac ze startem do 4.0 bo wtedy napewno duzo sie zmieni + nowe klasy
tylko ze nie wszyscy mają gw2 wlasnie może jakiegoś Tsa się ogarnie ?
Jednak odpuszcze sobie tego Aiona, gra strasznie nie przypadła mi do gustu lolz i nie rozumiem ludzi którzy porównywali ją do L2
yo ile pograłes 2-3 min ;d ? nieno spoko nie ty to inni będą ;d
Sama w sobie wygląda ciekawie no ale jak dla mnie sterowanie jest za bardzo sztywne a pograłem 15-20 min ^.^
Jak kierujesz się tylko sterowaniem to pozdro ziomek . Gra jest bardzo rozbudowana i naprawdę na większych lvlach jest ogrom zabawy
.
ellanden a ty grasz w aiona jezeli tak to jaki nick i jaki serwer oczywiscie