Ja bym mógł wspólnie w PoE popykać
Szukam ludzi do wspólnej gry!
Jako że odezwało się dużo ludzi a ja jeszcze niestety nie posiadam kanalu/servera TS prosilbym kogoś z wypowiadajacych się o udostepnienie takiego (jeżeli macie taką możliwość) !
Troche myslalem nad tymi wszystkimi MMO i w sumie najbardziej chciałbym sprawdzic RoyalQuest, ktory za niedlugo zawita na Europę w wersji ANG. Mozna narazie przetestowac go w wersji polskiej, co Wy na to ?
Edit: Przepraszam chłopaki, chociaz mam wielki sentyment do Tibii, wszystkim wiadomo, że gra upadła, jest totalnie przeniknięta botami, ekonomia na pograniczu załamania, jeszcze te wszystkie udziwnienia, swapowanie się... to juz nie to samo, to juz nie Tibia dla mnie :S
Jako że odezwało się dużo ludzi a ja jeszcze niestety nie posiadam kanalu/servera TS prosilbym kogoś z wypowiadajacych się o udostepnienie takiego (jeżeli macie taką możliwość) ! Troche myslalem nad tymi wszystkimi MMO i w sumie najbardziej chciałbym sprawdzic RoyalQuest, ktory za niedlugo zawita na Europę w wersji ANG. Mozna narazie przetestowac go w wersji polskiej, co Wy na to ? Edit: Przepraszam chłopaki, chociaz mam wielki sentyment do Tibii, wszystkim wiadomo, że gra upadła, jest totalnie przeniknięta botami, ekonomia na pograniczu załamania, jeszcze te wszystkie udziwnienia, swapowanie się... to juz nie to samo, to juz nie Tibia dla mnie :S
tibianic.org :]
Ja mogę dołączyć się do gry, może to być PoE, Tera, Aion, Dekaron czy coś w ten deseń Mam własny TS3
Hej! I zdecydowaliście już co i jak? Na tibię się piszę gdyby cos, na Celescie mam juz 110 palka wiec bym pomogl z questami, eq i kasa. W Aiona z miła checia zagral bym od nowa z jakas ekipa Tera tez moze byc w zasadzie to zagram w kazdy dobry tytul, gdyby cos rowniez posiadam wlasny TS3
właśnie bo czekamy czekamy a decyzji nadal nie ma trzeba zrobić w temacie ankietę i tyle a nie pisać wtedy było by wiadomo co grać
Jestem za tym co kolega wyżej napisał. Już bym wystartował z czymś A w dużej grupie może być całkiem fajnie
Ja się chętnie dołożę do Aiona i Dragon Nestem nie pogardzę
ja decyduje się na TERA,Lineage 2 może jeszcze Rift z gier MOBA to Smite
Ja zostane przy PoE, NWO i SMITE.
Jeśli chodzi o mnie to mogę zacząć od nowa w Aiona, mogę wrócić do Tibii, Zagrać na jakimś dobrym privie L2 H5 no i spróbować czegoś nowego Jak już wcześniej wspomniałem posiadam własny TS3 więc z komunikacją nie będzie problemu. Dajcie znać na priva lub gg.
pochodzimy z tego forum więc chodzcie na ts3 forum 178.217.187.112:8474 hasło mmorpg z resztą niech każda osoba która chce grać w grupie niech wejdzie na niego i tam będziemy dyskutować w co zagramy i tyle po co pisać.
Dawać dawać na forumowego TSa. My już czekamy!
Witam ja też przyłączam się do tibi
PS:Z tego co widzę Caffrey jeszcze się nie zarejestrowałeś .A ty Hadeem w grze masz nick : Hadeem Delsala.
To w końcu gramy na serwerze Aurora czy Aurea?
Mój nick w grze to Ryounian.
to w co gramy ? ^^
No ja razem z Fujiwarem czekamy na TSie. Jak narazie brak zainteresowanych...
na razie w nic nie gramy osoby do wspólnej gry wchodzą na ts3 i tutaj coś ogarniemy pisząc nic nie osiągniemy. Kto nie wejdzie to świadczy że nie ma ochoty grać i koniec głupich postów.
-osoby chcące grać wejść na ts3: 178.217.187.112:8474 hasło mmorpg
-nie spamujcie już postami jest informacja i dostosujcie się do niej.
Lub WoW na Sunwellu.bo niestety ale malo czasu na Globala
Polecam. Jeśli w WoWa na prywatnym serwerze, to Sunwell się jak najbardziej do tego nadaje. Jest spora populacja i dodatek WOTLK działa bardzo ładnie. Myślę, że jest to lepszy wybór niż granie w jakieś F2P.
Pogram w Poe od zera, hc/sc bez różnicy. Jak ktoś zainteresowany walić tu albo tam, albo na steam'ie .
Bardzo chętnie też bym w coś zagrał wbije na TS'a!
Jeżeli ktoś miałby jakąś konkretną propozycję, proszę pisać do mnie na gg i się dogadamy