Szukam ludzi do wspólnej gry!

6 osób zaczyna grać w Lineage 2 serwer Core Eu https://eu.4game.com - postanowione :P

Witam ja też przyłączam się do tibi PS:Z tego co widzę Caffrey jeszcze się nie zarejestrowałeś .A ty Hadeem w grze masz nick : Hadeem Delsala.To w końcu gramy na serwerze Aurora czy Aurea?Mój nick w grze to Ryounian.

Ja mam Isaac Carran

Właśnie sciągam HearthStonea . Gdyby ktoś chciał się przyłączyć , pogadać i pograć to zapraszam ;3

Witam !
Tak jak w temacie szukam ludzi chętnych do wspólnej zabawy :)
Chciałbym "złożyć" ekipę kolegów i koleżanek, którzy są połączeni nie tylko grą. Siadamy na TS'ie gadamy o głupotach a gra ma być tylko dodatkiem ;)

moje aktualne "MMO":
CS:GO - pare gier dziennie
EVE - dzisiaj pobrałem jako ze był w humblebundle - jestem totalnym nowicjuszem
PoE - zainstalowane niedawno troche pograłem ale jakos zeszlo na dalszy plan

MMO które przypadly mi do gustu:
Ragnarok Online - w moim odczuciu bez watpienia fenomenalna gra. spedzilem pare dobrych lat i nie zaluje ani 1 godziny grindu :D
Tibia - Jedni kochają, drudzy szydzą, trzeci nienawidza - system smierci ze spadkiem levela eq, wyganianie z expa, kiedy bylo sie w mocnej gildi to mialo sie wladze i to bylo idealne :)
Rohan - Podobnie do Tibi, pozycja w rankingu oraz sila gildi pozwalala na zajmowanie najlepszych miejscowek, kazdy walczyl o czolowke
WoW - Areny i BG
Silkroad - Niestety ale Boty zniszczyly ta gre kompletnie

MMO do których chciałbym wrócić:
Dragon Nest
Eden Eternal
MapleStory

Jeśli macie jakies propozycje, ja jestem chetny, wiek nie ma znaczenia ale najlepiej te 16+ po mutacji! :D

Pozdrawiam,
doc.