Szukam ludzi do wspólnej zabawy w Gw 2

Zrobiłem wczoraj mesmerke (pora na jakąś "magiczną" postać), jeśli ktoś będzie kręcił się w okolicach pierwszej/drugiej mapki ludzi to możemy pograć razem ;) (server Blacktide)

Mój nick to Harry S i gram na blacktide. Mam jak narazie 13 lvl. Piszcie do mnie w grze to dodam do gildii. Jestem dostępny do 20 :)

Ja również wróciłem do gry. Odzyskałem dostęp do konta. Przeniosłem sie z Blacktide na Desolation i gram od nowa.

GG w profilu jakby ktoś chciał pograć od poczatku/prawie od poczatku

Też dopiero zacząłem gre. Gram na Blacktide, 9lvl Norn Warrior jakby ktoś chciał pograć to pisać na PW/GG.

Zacząłem grę w Guild wars 2. Elementaliska 9lv [bodajże] Evergreen Sherry

Jak by co możecie pisać do Mikaaz, chętnie wspólnie poexpie :>

ja mam max lvl necro, ale chętnie dołącze inna, nowa postacia :)

ja posiadam w tej chwili 20 lvl na serwerze Blacktide jak coś możemy wspólnie zaprać.Jak coś zapraszam także do gildii Zakon Zaishen fajna gildia do której nie dawno doszedłem.

ja posiadam w tej chwili 20 lvl na serwerze Blacktide jak coś możemy wspólnie zaprać.Jak coś zapraszam także do gildii Zakon Zaishen fajna gildia do której nie dawno doszedłem.

ja poki co tez jesli ktos teraz gra to zapraszam piszcie na pw :)

To osoby grające na Blacktide proszę o swoje nicki a ja z chęcią dodam do grupy znajomych i możemy wspólnie pograć oraz doradzać w buildach danej postaci.

Witam, szukam ludzi do wspólnej zabawy w Guild Wars 2, mam zamiar zacząć od początku guardianem. Wiek minimum 16 lat ;)

Serwer Blacktide