Szukam ludzi do wspólnej zabawy w Gw 2

Witam, szukam ludzi do wspólnej zabawy w Guild Wars 2, mam zamiar zacząć od początku guardianem. Wiek minimum 16 lat ;)

Serwer Blacktide

yo, moge sie dołączyć, kiedy chcesz zacząć ?

Dzisiaj wieczór.

ja bym pogral ale mialem 2 konta do gry,jedno sprzedalem a teraz nie pamietam loginu ani maila do drugiego :P

To przypomnij sb xD

poczekaj sobie z 2-3 dni i zbierz ludzi. lepsza gra a nie tak solo to d*pa

Gram na BlackTide , 9lvl Guardian ogarne tsa i mozemy razem pograc napisz do mnie pw jak cos.

Chętnie się."podepnę". Leveluję necro (19) oraz engiego(3). Dostępny zawsze po 21. Kontakt na PW.

Ja też chce sobie zrobić nową postać tylko zastanawia,m się kogo

Albo war albo necro

zaczyna ktoś teraz grać ? właśnie stworzyłem nową postać na underworldzie human/guardian i przyjemniej by sie z kimś latało

Większość chyba gra na BlackTide ponieważ jest to nieoficjalnym polski serwer (tak mi się wydaje)

wiem o tym, ale blacktide ssie w pvp dlatego mój wybór padł na underworld, taki drugi nieoficjalny polski serwer

Jakim PvP? Chyba WvW. Chociaż i tam jest coraz lepiej.

To wracając do głównego tematu, ktoś jeszcze chętny?

ja chętnie pogram. Mam asure inżyniera na 30 lvl, ale równie dobrze mogę zacząć od nowa

Jak kto chce grać, to możecie odzywać się do mnie na PW, dodam was do Gildii, pogramy razem etc.

Co prawda mam 80 w full exo, ale nie stoi na przeszkodzie nic by pograć razem od początku/na low lvlach.

Ja również chętnie od jutra pogram od nowa, dlatego dajcie jakis namiar lub coś.

ILN jaka gildia?

Zapraszam na Underworld mam 40 lvl wiec jak mnie podgonicie to mozemy popykac razem

Nie lepiej podać jest nick w grze i tam się zgadywać ? Przecież jest to szybszy sposób na zgadanie się.

Jakim PvP? Chyba WvW. Chociaż i tam jest coraz lepiej.

Do czego się odnoszisz, do jakiegos posta ? Poza tym PvP rozchodzi się m.in. na WvW (Players vs Players, mass PvP).