Szukam ludzi do zabawy w L2 na prywacie!

Witam Was wszystkich serdecznie, tak wiec zamierzam powrocic na nowo do mojej wielkiej milosci jaka jest L2 w gre wchodzi jakis prywat potrzebuje ludzi ktorzy lubia dobra zabawe i atmosfere i fun zapewniam ze mozemy fajnie razem ogarnac, preferuje jakis midrate min x7 myslalem o rpg club x7 ferdku krecony 7k srednio prawdziwie z tego co wiem to ponad 3k wiec i tak bardzo dobrze, jednakze czekam na wasze propozycje , chce zaczac grac dzisiaj o 22 fajnie by bylo spotkac sie na tsie mmorpg.org i tam pogadac . Jesli sa chetni piszcie jakie klasy i co preferujecie z niecierpliwoscia czekam na wasz odzew. dobrze wiem ze jest tutaj masa ludzi ktorzy z checia pograja w stare dobre l2 a nie gwiezdne wojny Pozdro !

P.s przepraszam za brak PL ukladu klawiatury, jednak nie mam tutaj PL znakow... akurat...

idz na averie 15k online :D

w ro 15k to no way..

Te 15k to realna liczba graczy?

na pewno nie . prosze Was tylko bez zbednego spamu , jesli ktos ma jakies konkretne propozyjcie to pisac .

ja bym zagral na jakims swiezym serwie najlepiej kronika interlude ;) w L2 gram od czasow C2 czyli z jakies 10 latek :) nowsze kroniki nie przypadaja mi do gustu max u mnie to h5

www.lineage2c1.com

http://www.youtube.com/watch?v=JR_8WrfA7RU#t=37

Trailer "prawdziwego" Lineage'a. (Na zachęte)

www.lineage2c1.com http://www.youtube.com/watch?v=JR_8WrfA7RU#t=37Trailer "prawdziwego" Lineage'a. (Na zachęte)

powiedz mi jak tam z populacja na tym c1 x2 ? z tego co pamiętam to on stoi od czerwca zeszłego roku tak ?i żyje ?

powiedz mi jak tam z populacja na tym c1 x2 ? z tego co pamiętam to on stoi od czerwca zeszłego roku tak ?i żyje ?

Jak ja grałem to żył na spokojnie, może nie jest graczy po 5k ale myśle że z 600 online będzie na spokojnie.

Tak wiec jesli chodzi o mnie zapraszam Was na l2dex jest tam duuza polska ekipa wlasnie bilem i bardzo duzy online rate x5 zapraszam po info tutaj i na pw , pomoge z expieniem itd

Witam Was wszystkich serdecznie, tak wiec zamierzam powrocic na nowo do mojej wielkiej milosci jaka jest L2 w gre wchodzi jakis prywat potrzebuje ludzi ktorzy lubia dobra zabawe i atmosfere i fun zapewniam ze mozemy fajnie razem ogarnac, preferuje jakis midrate min x7 myslalem o rpg club x7 ferdku krecony 7k srednio prawdziwie z tego co wiem to ponad 3k wiec i tak bardzo dobrze, jednakze czekam na wasze propozycje , chce zaczac grac dzisiaj o 22 fajnie by bylo spotkac sie na tsie mmorpg.org i tam pogadac . Jesli sa chetni piszcie jakie klasy i co preferujecie z niecierpliwoscia czekam na wasz odzew. dobrze wiem ze jest tutaj masa ludzi ktorzy z checia pograja w stare dobre l2 a nie gwiezdne wojny Pozdro !

P.s przepraszam za brak PL ukladu klawiatury, jednak nie mam tutaj PL znakow... akurat...