niedoawno zakupiłem te "cudo" XD i szukam chętnych ludzi do wspólnego grania
Szukam ludzi do zagrania od nowa w GW2 :P
Polecam znaleźć gildię
A jeżeli poza PvE i PvP interesuje cię rozgrywka fabularna, to zapraszam:
Ja mogę z tobą od początku zacząć co prawda daleko nie zaszedłem Necro 20+ lvl,ale gra przypadła mi do gustu.Napisz na priv to się ugadamy kiedy zaczynamy
JA tak samo wbilem 21 lvl narazie rangerem, ale chetnie wystartuje od nowa inna postacia, jak cos ja jestem na servie Underworld, wiec daj znac keidy startujesz to mozna zaczac w jednym momencie
Ja z chęcią zagram. Server to Blacktide pewnie. Będę grał od nowa, prawdopodobnie Norn łowca.
Ja z wielką chęcią zagram, jak coś to PW. 8716182. I możemy sie ogarnąć na jakimś TS'ie. Kto jest chętny do pogrania o ok.13-15 ?
Jakieś osoby już się zebrały? Z chęcią bym dołączył i jeżeli można to adres ip TS'a
Tak,ja wraz z autorem tematu rozpoczeliśmy zabawę wczoraj i mamy po 11 lvl'e.Serwer na jakim gramy to BlackTide jako Ludzie.Jeżeli jesteś chętny do gry,to zapraszam na priv,podam dane do ts'a,oraz umówimy się na grę.
Jeżeli ktoś chciałby pograć od prawie samego początku to Zapraszamy
Na Priv podam adres TS'a.
Też mógłbym pograć. Mój jedyny problem że nie dysponuje dużą ilością czasu. Możecie na priv napisać mi kiedy dokładnie gracie ii ile czasu to ewentualnie napiszę czy dam radę się przyłączyć
Gildia Bractwo Mroku zaprasza w swoje szeregi działamy na serwerze Underworld/Blacktide
https://www.facebook.com/pages/Bractwo-Mroku/218412218340962?ref=hl
Kontakt w grze Mail do osób:
1. Solucius
2. Rebelmind
Zbierzcie sobie 1-2 całe party i wystartujcie, o wiele fajniej się lvlowuje i ubiera;D
gram od 3 dni necro 17 lvl serw Underworld z chęcią z kimś pogram ( ale uprzedzam że obecnie to robie serduszka te eventu lub po prostu odkrywam mape )
Ja zapraszam na Blacktide. Większa polska społeczność. Jak coś to pisz bo mam ochotę zrobić nową postać tylko pod serduszka i eventy
Ja zapraszam na Blacktide. Większa polska społeczność. Jak coś to pisz bo mam ochotę zrobić nową postać tylko pod serduszka i eventy
Ja też z chęcią pogram.
Nick:Broncia Klasa:Łotr
LvL:jeszcze wbijam
Server:Blacktide
Jeśli ktoś jeszcze będzie chętny do gry to ja mogę wystartować jako Ranger . Jeśli ktoś zainteresowany wspólną grą ,niech pisze na PRIV
Szukam kogoś chętneego do wspólnej gry od początku na serwerze Underworld. Jeśli jest ktoś chętny niech napisze PW.
Zagrałbym gdybym miał grę
Ja też chętnie podajcie jakieś namiary na ts czy skype na pw mam 18 lvl