Szukam ludzi/gildii do GW2

Dopiero zaczalem swoja zabawe w GW2, jednak ten gatunek nie jest mi opcy (dlugie lata gry w WoW'a). Szukam osob, ktore pomoga mi wejsc w ta gre i "poprowadza za reke" przez pierwsze tygodnie. Interesuje mnie takze endgame, po wbiciu maksymalnego poziomu.

Wiecej informacji moge podac jesli ktos sie zainteresuje.

Kontakt:

steam: blinku || selling keys

lub tutaj w temacie

Pozdrawiam.

Jak chcesz mozemy razem pograc sam zaczalem swoja przygode z gw2 tydzien temu

Ja też mogę pograć, gildi jako takiej nie mam. Acha i jeśli interesuje Cie endgame, to muszę Cie zmartwić - takowego nie ma.

Nie ma endgame? Czyli chcesz powiedzieć że masz zrobione 100% mapy, broń legendarną, ascended gear, 100% dungeon complete, max pvp rank, wszystkie world bossy zaliczone, skończone story i living story? Jeżeli masz to wszystko to masz racje możesz powiedzieć że endgame nie ma, chociaż szczerze wątpie :)

Zerknij pod adres: Aiwe.eu

Może nasza gildia Ci się spodoba :) Rekrutujemy na forum.

Nasze początki sięgają właśnie WoWa - potem przed premierą GW2 przenieśliśmy się na ten tytuł i trwamy przy nim po dziś dzień :)

Zerknij pod adres: Aiwe.euMoże nasza gildia Ci się spodoba Rekrutujemy na forum.Nasze początki sięgają właśnie WoWa - potem przed premierą GW2 przenieśliśmy się na ten tytuł i trwamy przy nim po dziś dzień

Dzieki, sprawdze potem temat jak bede mial troche wiecej czasu :)

Nie ma endgame? Czyli chcesz powiedzieć że masz zrobione 100% mapy, broń legendarną, ascended gear, 100% dungeon complete, max pvp rank, wszystkie world bossy zaliczone, skończone story i living story? Jeżeli masz to wszystko to masz racje możesz powiedzieć że endgame nie ma, chociaż szczerze wątpie

Jeśli do endgamu zaliczamy robienie 100% mapy to współczuje. Równie dobrze mogę powiedzieć, że endgame w Wowie to zrobienie 100% achivków, tym bardziej, że achievmenty to tylko dodatek który ma umilić rozrywkę. Wątpie czy zwykły gracz po wbiciu capa leci biegać po mapach i robić żmudne questy, zaliczać waypointy itp. Broń legendarna? Kupuje gemy, zamieniam na złoto i kupuję legendarke. Na world bossach można afczyć lub robić bossy naciskając 1 przycisk. Story jako endgame? Gdybym chciał pograć w grę z ciekawym story do pograł bym w Wiedźmina, a nie w GW w którym Story i tak jest średnie. Jedyne co z tego wszystkiego można zaliczyć do endgame'u to PVP, które i tak po pewnym czasie staje się monotonne i w żaden sposób nie wynagradza gracza. Nie wliczam "ścieżek" za które dodaje się śmieszne skiny i matsy, nawet za afkowanie.

Pierwszy raz wbijałem 80 poprzez odkrywanie i było tak sobie. Drugą postać po nabiciu 80 z tomów i ubraniu zacząłem odkrywać i sprawiło mi to niesamowitą przyjemność, teraz będę odkrywał 3 postacią. Do tego robię personal story, na każdej postaci inaczej i prawdopodobnie powtórzę to jeszcze 2 razy :>

Poza tym z takim podejściem to aż dziw, że cokolwiek Ci się podoba. GW2 faktycznie może nie mieć endgame'u w dosłownym tego słowa znaczeniu, ale jest bardzo dużo do roboty, a jeśli Tobie nie pasuje to masz problem. Co do PvP, jeśli jesteś AFK to nie dostajesz nic, musisz nabić chociaż trochę punktów. Legenda za $$$, a to dobre. Musiałbyś wydać więcej niż obecnie kosztuje najdroższa wersja pre-orderu dodatku i szczerze wątpię, że tak ktoś robi ;3

Ja też mogę z tobą pograć, bo nudy :P

Pierwszy raz wbijałem 80 poprzez odkrywanie i było tak sobie. Drugą postać po nabiciu 80 z tomów i ubraniu zacząłem odkrywać i sprawiło mi to niesamowitą przyjemność, teraz będę odkrywał 3 postacią. Do tego robię personal story, na każdej postaci inaczej i prawdopodobnie powtórzę to jeszcze 2 razy :>Poza tym z takim podejściem to aż dziw, że cokolwiek Ci się podoba. GW2 faktycznie może nie mieć endgame'u w dosłownym tego słowa znaczeniu, ale jest bardzo dużo do roboty, a jeśli Tobie nie pasuje to masz problem. Co do PvP, jeśli jesteś AFK to nie dostajesz nic, musisz nabić chociaż trochę punktów. Legenda za $$$, a to dobre. Musiałbyś wydać więcej niż obecnie kosztuje najdroższa wersja pre-orderu dodatku i szczerze wątpię, że tak ktoś robi ;3

Ciekawostka - kiedys widzialem Twilighty na allegro za 1,7k zl, dalem pare do obserwowanych i tylko 1 poszlo z kilkunastu, wiec powodzenia jesli chcesz sie pozbyc calej swojej wyplaty :P

Dopiero zaczalem swoja zabawe w GW2, jednak ten gatunek nie jest mi opcy (dlugie lata gry w WoW'a). Szukam osob, ktore pomoga mi wejsc w ta gre i "poprowadza za reke" przez pierwsze tygodnie. Interesuje mnie takze endgame, po wbiciu maksymalnego poziomu.

Wiecej informacji moge podac jesli ktos sie zainteresuje.

Kontakt:

steam: blinku || selling keys

lub tutaj w temacie

Pozdrawiam.