Osobiście jestem za Conquerem. Jeśli jurrgenaut będzie nam wstanie parę rzeczy wytłumaczyć.
Osobiście jestem za Conquerem. Jeśli jurrgenaut będzie nam wstanie parę rzeczy wytłumaczyć.
A jeśli to prawda żę gracze którzy mają rzeczy z IS mają sporą przewagę to jak ??
Wiesz dlatego czekam na opinie gościa który zna się na tej grze. Bo jeżeli faktycznie tak jest to nie ma to sensu. Zaraz sam coś więcej poszukam na ten temat.
Oki będę wdzięczny
PS: jest forum o CQ
Bo jeżeli mamy się już za coś brać to na poważnie
No wiem że poważnie
Ale pomyślmy jeszcze no nw np. jeszcze Last Chaos, Metin2, Mu Online i tyle jak narazie
Jeśli mam wybierać z tych dwoch nowych tytułów to wolał bym raczej Kal online ze względu na lepszy klimat
O widzicie on przynajmniej jeszcze dodał że też może być Kal Online
Byleby był OpenWorld , tak to się dostosuję.
Wchodźcie i tam głosujcie i wypowiadajcie się bo to ostatni temat o tworzeniu gildi
Witam.
Z racji tego że mam słaby komputer mam trzy gry w które bym chciał zagrać.
Angels online , Conquer online, Flyff online Chciałbym zagrać w jedną z tych gier ale niewiem jeszcze w którą. Napiszcie mi która lepsza pod względem (liczby graczy, polaków, gdzie więcej eventów, fajna rozgrywka, dobry exp i pvp). Kto tu jest na forum który by chciał ze mną zagrać to można stworzyć drużynę, mogę załatwić TS'a i można grać.
Dzięx za pomoc.
Wchodźcie i tam głosujcie i wypowiadajcie się bo to ostatni temat o tworzeniu gildi