Szukam Ludzi/Gildii do wybranej jednej z trzech gier

Witam.

Z racji tego że mam słaby komputer mam trzy gry w które bym chciał zagrać.

Angels online , Conquer online, Flyff online Chciałbym zagrać w jedną z tych gier ale niewiem jeszcze w którą. Napiszcie mi która lepsza pod względem (liczby graczy, polaków, gdzie więcej eventów, fajna rozgrywka, dobry exp i pvp). Kto tu jest na forum który by chciał ze mną zagrać to można stworzyć drużynę, mogę załatwić TS'a i można grać. :D

Dzięx za pomoc. :)

Wchodźcie i tam głosujcie i wypowiadajcie się bo to ostatni temat o tworzeniu gildi

Ja mogę w Flyff lub Angels :)

Hmmm osobiście pograł bym w Conquer online ;D Ludzi dużo gra co jakiśczas serwery nowe zostają otwierane non stop aktualizacje ostatnio nowa klasa weszła :D:D Polecam :)

Ja chętnei pograłbym w FlyFF. Spędziłem przy tej grze wiele czasu choć nie znam jej aktualnego stanu ale myśle że źle nie jest skoro wciąz propseruje i dostaje updaty.

Panowie zrobimy tak na razie są 2 głosy na Flyff, 1 na Conquer i 1 na Angels.

Jeśli zobaczymy że więcej osób się wypowie i wybierze grę to od razu można grać :D

Więc czekam jeszcze na więcej osób i ich decyzje i potem obgadamy co i jak z grami :)

Witam.Z racji tego że mam słaby komputer mam trzy gry w które bym chciał zagrać.Angels online , Conquer online, Flyff online Chciałbym zagrać w jedną z tych gier ale niewiem jeszcze w którą. Napiszcie mi która lepsza pod względem (liczby graczy, polaków, gdzie więcej eventów, fajna rozgrywka, dobry exp i pvp). Kto tu jest na forum który by chciał ze mną zagrać to można stworzyć drużynę, mogę załatwić TS'a i można grać. Dzięx za pomoc.

Startuje może jakiś nowy serwer, któregoś z wymienionych mmorpgów ?

Narazie chyba nie ale po co nowy serwer? najważniejsze żeby znaleść dużą populację graczy i zagrać w jedną z gier. Wtedy kiedy wybierzemy grę możemy pograć i wtedy możemy stworzyć jakąś gildie.

Dzisiaj zalogowałem się do Conquer online na mojego 107 pirata na serverze Pishu EU i powiem wam że mnustwo ludzi jak zawsze z resztą :) a nowy server jakiśtam jest który ma z 2 miechy z tego co pamiętam

jurrgenaut mnie zaskakuje :D (tylko tak dalej)

Więc panowie i panie piszcie którą z tych gier chcielibyście z "nami" zagrać :)

Czekamy na wesze odpowiedzi do jutra :D (ostateczny termin) ;) Jeżeli będzie nie roztrzygnięty wybór to moim zdaniem wybierzemy conquer online. Więc wybierajcie (piszcie) dalej :P

Glosujcie :D

Ja mógłbym z wami pograc, zaznaczyłem Flyffa :) tylko ktos by mi musial pomoc ogarniac którąś z tych gier bo niestety nigdy w nie nie gralem

Również szukam drużyny do wspólnej gry. Wybieram Flyffa, nigdy nie grałem co prawda, ale może znajdzie się osoba która co nie co wyjaśni :)

@edit. No i kanał TS już jest :)

Grałem w Flyff'a nie przypadłą mi gierka do gustu wolał bym jakbyśmy w tego conquera pograli razem bo na conquer online troche się znam wiec mógł bym wam pomóc tą gierke ogarnąć :)

jurrgenaut nie daje za wygraną :D

W głosowaniu narazie wygrywa Flyff :) ale w promowaniu Conquer :)

Więc prosiłbym was jeszcze o opisanie Flyff'a (bo na temat Conquer juz wiem)

Wiecie mi to w sumie jest obojętnie :) Może być i Conquer. Byle ekipa była fajna :). No i jeżeli jest już wśród nas trochę doświadoczny gracz w tym temacie, to jeszcze większy plus.

@UP

Dokładnie

ja w CQ mogę jeszcze zagrac lecz tak jak wczensiej mowilem ktos by musial pomoc ogarnac :P

Szczerze zagram w każdą ale wiecie to nie może być coś takiego że gramy a tu np. goście z IS rozwalają nas w 10 sekund

A nie dawno jakiś gościu też dał podobne gry Angels Online, Flyff Online, Conquer Online, Kal Online, ROSE Online, Eudemons Online te nowe ktoś zna ? albo by też chciał zagrać ??? Jestem optwarty na dalsze propozycje :D

Dla mnie liczy się wyłącznie dobra zabawa :) No i żebyśmy mogli sobie pozwiedzać razem trochę świata.

Ludzie ja i Szefunio gadamy o tych 6 grach więc jak ktoś by chciał sie dołączyć piszcie : 44822281

Lub tez piszcie tu