Szukam ludzi LoL( gold+)

Cześc wam szukam ludzi do pogrania sobie w lola w ranked teamie.

Wymagane jest jedynie Liga minimum gold, skype, i napiszcie gdzie lubicie grać najbardziej(ulubiona pozycja)

Fyqer- nick

Ulubiona pozycja: Wukong Top, mid akali

Zapraszam

Mogłeś napisać jaki serwer czy coś.

i tak pewnie nie wyjdzie, jak zwykle na tym forum;)

name : Only PL and ENG

pozycja preferowana to jungle, moge grac na kazdej

serv: east

@down

yyy, kiedy? ciagnalbym ta rozmowe, ale offtop i te sprawy, MVP gry ;) a i nie ma to jak oceniac ludzi po jednej grze, iksde.

@up gralem przeciwko tobie i jestes botem pzdr trzym sie

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

o juz sie zaczyna.... u nas kazdy dla kazdego bedzie botem.... i szczerze pier taka gre z rodakami?

bo zamiast grac dla przyjemnosci i szkolic sie na wazajem to wyzywaja sie od botow xD

o juz sie zaczyna.... u nas kazdy dla kazdego bedzie botem.... i szczerze pier taka gre z rodakami?bo zamiast grac dla przyjemnosci i szkolic sie na wazajem to wyzywaja sie od botow xD

Znając życie piszesz tak bo jesteś słaby i jesteś botem.

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

To moze i ja sie skusze..

nick : Magnum22

Gram tylko topa ;d

Server nordic mamy juz 5 osob

up= to nie dla cb team jak grasz tylko na topie ...

Danord w teamie każdy ma określoną rolę, jeśli on potrafi grać topa i wie, że jest na nim dobry, to niech gra dalej. Skoro wy w teamie macie zamiar wymieniac się co grę pozycjami to życzę wam powodzenia, ale daleko nie ujedziecie na tym.

#topic

A jeśli chodzi o Twoją drużynę, nikogo na tym forum dobrego nie znajdziesz. W sumie sam dobry nie jesteś skoro tu szukasz teamu. Też tutaj szukałem, ale już dawno stwierdziłem, że prędzej znajdę na chacie w grze.

@up Polacy nie mają jak sie wykazać dlatego pro gracze szukają teamów w takich forach jak to ... Zazwyczaj Pro Gracze nie są doceniani bo wy odrazu patrzycie na Lige ... Jak już to powinniście patrzeć na Ratio, ja np mam Złoto V nie moge z niego wyjść a co gre mam 10 killi i 2 deady... ale to jest zespołowa gra i samemu sie nie wygra ;P Focus leci, combo leci i nic do gadania sie nie ma, A co do tego że gra na topie a nigdzie indziej .. Tu może sie zgodze jeżeli chodzi o jakieś PRO bo tak naprawdę to lepiej sie szkolić w 1 lini i mieć perfekcyjne i tez inne ale nie tak dobrze, Ja moge iść na każdy lane ale np na ADC wiem że mi tam najlepiej idzie bo nie każdy ADC wszystko last hituje przy czym jeszcze rani wrogów i zabija. a na Topie bym sie wykazał jak każdy Toper to last hity, tam 1 przejdzie tu zabije tu tam ... itp itd

Cześc wam szukam ludzi do pogrania sobie w lola w ranked teamie.

Wymagane jest jedynie Liga minimum gold, skype, i napiszcie gdzie lubicie grać najbardziej(ulubiona pozycja)

Fyqer- nick

Ulubiona pozycja: Wukong Top, mid akali

Zapraszam