Szukam ludzi którzy zagrają razem ze mną mam konta low lvl. Ale grałem moze ostatni raz z 2 lata temu i chce zacząć od nowa . Mam LVL 17 jak i 10. Chciałbym pograć sobie z kimś normale bo randomy to porażka i nie da się momentami grać. Chętni do wspólnej zabawy prosze pisać albo tu albo priv . Gra ze mną to czysty fun i nie musimy wygrywać tylko dobrze się bawić
Nie jestem aż tak obeznany w grze więc jakiś weteran by się przydał do dania wskazówek jak i uszczególnienia kilku rzeczy panujących w Grze:)
Szukam Ludzi Low LVL :)
Ja też zaczynam dzisiaj od początku w lola, bo zrobiłem poziom 2 nie beginner, i to był mój największy błąd jaki popełniłem w grze. Nie napisałeś jaki serwer ja proponuję westa . Zacznę od poziomu veteran albo jeszcze wyżej
. Nic nie straciłem bo mam konto/miałem konto na 13 lvl oraz na 26 lub 25 i napisałem do supportu o skasowanie i mi je usuneli
.
P.S : ja nobem nie jestem ale jeszcze mi braknie trochę, aby grać na rankedach . Więc jestem pośrodku
.
Ja chciałem na East kolego ponieważ jest możliwość kupowania itemów na East a Na West już nie ma bo chcieli nas z tamtąd wygonić mam Konto 17 lvl i raczej z tego chce korzystać :>
No na west nie można kupować itemków, też mnie kusi na nordica przenieść się ale słyszałem że na serwerze nie panuje dobra atmosfera .
Dobra Atmosfera jest wszędzie chłopie wystarczy ze team będziemy mieli fajny zgrany i każdy będzie szczęśliwy I Atmosfera też będzie
Dodaj do friends nick to : Verni
Co do armosfery do bzdury. Na weście i na eascie znajdą się przygłupy i retardy. To, że z Ruskami nie da się dogadać to mit. Wszędzie znajdą się porządni ludzie. Nawet z randomowymi ludźmi idzie czasem popisać nawet się pośmiać
Powodzenia w grze!
Masz całkowitą rację Kamikadze;) Wszędzie są tłuki i normalni ludzie z którymi przyjemnie się gra
Mi nie chodzi o ruskich, bo z nimi dobrze się gra, np. Wat Thunder ruska gra . Bo ja zacznę grę na poważnie i teraz mnie zastanawia gdzie mniej trolii
. Ostatnio grałem na 2 poziomie trudności gry, nie pamiętam nazwy tego poziomu, i na weście były takie brzydko mówiąc nie ogary że szok
. Zamiast iść 3 lane, to wszyscy szli 1 lane
. Albo 2 tanków na bocie
. A support na top, ale to już na poziomie veteran, jeszcze kumpolowi żaliłem i pytałem kiedy będzie zgrana ekipa
. Znaczy tank top mider to mider i bot to bot a nie wszyscy churtowo.
Co do tematu to teraz zastanawiam czy nie iść na nordic .
Nie jednak ja zostają na west . Bo server znam
. Wiem co można czego nie
.
żadnej różnicy nie ma między Westem prawie a Nordiciem;) . Rozumiem ze nie piszesz sie na wspólne granie
Tak jeśli zagrasz na west . Nie mam nic do nordica po prostu przyzwyczaiłem się już do angielskiego, niemeckiego, włoskiego, hiszpańskiego
. oraz czasami do ruskiego
. Znam ten server więc pozostaje tutaj
.
Czy ja wiem wystarczy porównać poziom gry pomiędzy serwerami sam robię smurfa na weście jeśli chciał byś pograć nick NarxSein
A czy ja powiedziałem nordic gorszy ?. Nie . Więc jak chce autor tematu niech gia na nordicu
. Mi dobrze na west
.
Ja z wielką chęcią z wami zagram, na nordicu posiadam konto z 21 lvl, przenosiłem się z NA. Tam miałem 30. Nick to Hamiri.
Szukam ludzi którzy zagrają razem ze mną mam konta low lvl. Ale grałem moze ostatni raz z 2 lata temu i chce zacząć od nowa . Mam LVL 17 jak i 10. Chciałbym pograć sobie z kimś normale bo randomy to porażka i nie da się momentami grać. Chętni do wspólnej zabawy prosze pisać albo tu albo priv . Gra ze mną to czysty fun i nie musimy wygrywać tylko dobrze się bawić
Nie jestem aż tak obeznany w grze więc jakiś weteran by się przydał do dania wskazówek jak i uszczególnienia kilku rzeczy panujących w Grze:)