Szukam ludzi na boty zagłady :)

Cześć jak w temacie szukam ludzi do wspólnej gry vs boty zagłady D:

Wymagania 30lvl i ts ip: ts24h.pl kanal 43 haslo 123

Te boty troszke przesadzone. Wiecej pieniazkow maja za wszystko. Umiejetnosci eh, cho gath 3x podrzucenie? Lux z 10 ulti? Morgana 3 stuny? Lux ma to chociaz ze leci 5 stunow dopiero jak kogos trafi np miniona czy cos a morgana to od razu 3 latajce stuny :D krecace sie :D 1 poziom ledwo skonczylam

Te boty są za łatwe. Myślałem, że troszkę je zbuffują po pbe, ale dalej wystarczy wziąć coś z dobrym poke i tego nie da się przegrać. Czy to 1 poziom, czy 5 dla mnie to samo. Btw. jaki serwer?

Dokładnie poziom tych botów jest stanowczo za niski. Co prawda wiekszość już ledwo daje rade na 1 poziomie co dopiero na 5 ale dla graczy którzy coś osiągnęli w soloq te boty problemu nie stanowią. Jak EUNE chętnie pogram.

Wystarczy ktoś pod splitpush z dobrym ultem (trynda,yi) lub poke jak ziggs czy nida. Najważniejsze to tak naprawdę nie zrobić 0/6 na linii bo wtedy to z góry przegrane, po tym jest już z górki ;d

Ale z was malkontenci... 0 zabawy nie próbujecie wyciągać z tego, tylko sam narzek na poziom botów. Cieszcie się tym co jest i grajcie na żywioł, a nie "o, wezmę to bo trzeba wygrać za wszelką cenę" :)

Czy ja powiedziałem, że "trzeba wygrać" czy podałem sposób jak wygrać? :) Oczywiście można grać jak się chce ale te metody są najskuteczniejsze i zapewniają w miarę łatwe zwycięstwo.

Cześć jak w temacie szukam ludzi do wspólnej gry vs boty zagłady D:

Wymagania 30lvl i ts ip: ts24h.pl kanal 43 haslo 123