Cześć jak w temacie szukam ludzi do wspólnej gry vs boty zagłady D:
Wymagania 30lvl i ts ip: ts24h.pl kanal 43 haslo 123
Te boty troszke przesadzone. Wiecej pieniazkow maja za wszystko. Umiejetnosci eh, cho gath 3x podrzucenie? Lux z 10 ulti? Morgana 3 stuny? Lux ma to chociaz ze leci 5 stunow dopiero jak kogos trafi np miniona czy cos a morgana to od razu 3 latajce stuny krecace sie
1 poziom ledwo skonczylam
Te boty są za łatwe. Myślałem, że troszkę je zbuffują po pbe, ale dalej wystarczy wziąć coś z dobrym poke i tego nie da się przegrać. Czy to 1 poziom, czy 5 dla mnie to samo. Btw. jaki serwer?
Dokładnie poziom tych botów jest stanowczo za niski. Co prawda wiekszość już ledwo daje rade na 1 poziomie co dopiero na 5 ale dla graczy którzy coś osiągnęli w soloq te boty problemu nie stanowią. Jak EUNE chętnie pogram.
Wystarczy ktoś pod splitpush z dobrym ultem (trynda,yi) lub poke jak ziggs czy nida. Najważniejsze to tak naprawdę nie zrobić 0/6 na linii bo wtedy to z góry przegrane, po tym jest już z górki ;d
Ale z was malkontenci... 0 zabawy nie próbujecie wyciągać z tego, tylko sam narzek na poziom botów. Cieszcie się tym co jest i grajcie na żywioł, a nie "o, wezmę to bo trzeba wygrać za wszelką cenę"
Czy ja powiedziałem, że "trzeba wygrać" czy podałem sposób jak wygrać? Oczywiście można grać jak się chce ale te metody są najskuteczniejsze i zapewniają w miarę łatwe zwycięstwo.