Szukam ludzi

hej

ostatnio mam pewien problem z grami a mianowicie chce mi się w coś dobrego pograć ale nie mam pojęcia w co i gra trzyma mnie max kilka godzin i w efekcie kończę siedząc przy kompie 4 godziny szukając w guglach jakiegoś mmo lub oglądając filmiki z tych co znam próbując się do nich przekonać.

Trochę ciężki mam wybór bo lubię PvP i to jest to na czym mi zależy w mmo semi moo moba czy innym shoterze najbardziej.

Kupiłem battlerite ale nie wiem sam niby fajne czegoś mi tam brakuje tak myśląc o tej grze na dłuższą metę to jakoś nie widzę siebie tam. Może dlatego że grałem solo.

League of Legends gram od bety NA czyli jakoś 2008 rok, grałem z pro graczami ktorzy nawet teraz sa w lcs, kiedys mogłem się budzić o 5 rano i kończyć grać o 2 w nocy a teraz, zagram grę i i mi się nudzi po 15 minutach i wychodzę znudzony nawet nie mam ochoty dograć

Cs go, no właśnie kupiłem sobie kompa ktory pociągnie wszystkie gierki na uber w fullHD i zastanawiam się może do cs go wrócić (kiedyś grałem na lapku i miałem 80 fps a teraz mam 350-700) bo kiedys mnie strasznie wkurzało że raz mało widziałem na lapku 15 cali a dwa ze cieło mi się trochę do tego miałem złą myszkę i wiedziałem że za dużo nie ugram no i grałem solo.

Aion - jakies 2 miesiace temu pobrałem bo słyszałem ze ma niezłe pvp, i faktycznie gierka była nawet spoko, grafika niezla, ludzi nawet bylo sporo na poczatkowych lokacjach, ale potem uslyszalem ze level cap sie wbija baardzo dlugo i odstawilem to

ESO - jak był darmowy weekend to pobrałem jeszcze na lapka i tak średnio mi się podobało, może za mało czasu dałem tej grze bo grałem z 1,5 godziny :D nawet bym pograł ale drzuca mnie to skalowanie leveli to była najbardziej znienawidzona rzecz w oblivionie.

GW2 - ze 3 razy podchodziłem i nie podoba mi się

Black Desert - wyglada ok ale przydałby się trial 7 dniowy bo tak w ciemno to średnio mi się chce kupować znając mnie

Albion Online - kupiłem z rok temu i nie grałem za dużo, gierka spoko ale wkrurza mnie ze co chwile wipe robią i czekam aż bedzie open beta bez wipe bo dla mnie to bez sensu tak grać

Lubię grać w mmofps takie jak combat arms lub Arctic Combat - niestety pierwszy jest wymarły (chodzi mi o tryb s&d i klanówki w tym trybie) a drugi zamknięty... chyba nie ma teraz podobnych gierek to tych chociaz wczoraj widzialem warface czy coś takiego i nawet spoko wyglądało ?

Może gloria victis ? - ale w to malo ludzi gra i dalej sztywna jest strasznie

ponadto gralem w może jeszcze 100 innych gier mmo ale raczej nie są warte

jednym słowem się chyba wypaliłem :/ jedynym sposobem jaki widzę jest znalezienie ekipy fajnej do gry i wtedy moze odzyskam tą chęć do gry

Wczoraj znalazłem gierke o nazwie Paragon, wyglada nawet spoko, dzisiaj po robocie zagram i oblukam. Jeśli ktoś chciałby pograć w coś i ma jakieś propozycje to piszcie.

W glorie warto zagrac. Niebawem aktualizacja z nowymi modelami postaci, oraz nowym systemem poruszania sie ala Wiedzmin 3.

Myślę, że Overwatch i Path of Exile mogłyby Ci się spodobać, pomimo tego, że to drugie nie jest nastawione na pvp. Oczywiście, gdy gra się samemu, robi się nudno i wszystkie MMO/Multiplayery dają najwięcej przyjemności w party. Chętnie bym z Tobą zagrał, ale niestety słabo u mnie z wolnym czasem. Od dłuższego czasu mam ten sam problem, co Ty. Wszystkie gry szybko mi się nudzą, dlatego nie gram teraz wcale i może za kilka miesięcy znowu nabiorę chęci do wkroczenia w wirtualny świat.

Moim zdaniem Blade and Soul jest świetną grą spędziłem tam dużo czasu, chciałem wrócić do tej produkcji ale samemu nudno wiec jakbyś chciał to możemy razem pograć mam dość duże doświadczenie jeśli chodzi o grę do 45 lvl dodaj na steam

http://steamcommunity.com/profiles/76561198052141190/

gloria victis moim zdaniem to jeszcze drewno za duze i za duzo bugow zeby grac

overwatch to wiadomo ze wiem co to jest myslalem o tym i sam nie wiem czy by mi sie spodobalo. Z jednej strony fajnie bo poszlo szybko w esport ale z drugiej strony nigdy nie lubilem takich gier ala quake czy unreal tournament tzn chodzi mi o dynamike skoki jakies wygibasy, jestem fanem fpsow jak combat arms cs go czy tak jak pisalem arctic combat.

co to path of exile to tez nie lubie tego typu gierek no i oczywiscie gralem juz w to dawno temu, blade and soul tez probowalem ale nie lubie tych azjatyckich klimatow wiec odpada.

brak checi do gry, nie myslalem ze mnie to dosiegnie kiedykolwiek

7 dniowe klucze do Black Desert są tutaj na forum w dziale gry. Jeśli są juz zużyte , to ja mam jeszcze kilka dostępnych, wiec pisz na priv :)

wlasnie pograłem w warface, wszedlem na jakas mape snd gdzie graly jakies duze rankgi i skonczylem jako pierwszy w teamie ze statami 14/9 chyba gdzie reszta to kiepy :D gra jest nawet nawet ale duzo gorsza niz chociazby combat arms w 2007 roku, bieganie drewniane, chodzic bezszelestnie sie nie da chyba ze na scopie ale tak to przypomnialy mi sie czasy stare :D

jednak chyba troche za slaba gierka te sterowanie pewnie byloby do przyzwyczajenia ale ogolnie oceniam jako duzy sredniak na te czasy to slabe nawet

lecim z paragonem teraz

ok paragon odpadl na samouczky takie drewno ze masakra. :(

edit:

black desert to nie gra dla mnie, wyglada beznadziejnie chodzi mi o grafike a klimat ma azjatycki wiec nie dla mnie

Moze teso ...klimat fajny grasz ile chcesz nikt Cie nie goni .

hej

ostatnio mam pewien problem z grami a mianowicie chce mi się w coś dobrego pograć ale nie mam pojęcia w co i gra trzyma mnie max kilka godzin i w efekcie kończę siedząc przy kompie 4 godziny szukając w guglach jakiegoś mmo lub oglądając filmiki z tych co znam próbując się do nich przekonać.

Trochę ciężki mam wybór bo lubię PvP i to jest to na czym mi zależy w mmo semi moo moba czy innym shoterze najbardziej.

Kupiłem battlerite ale nie wiem sam niby fajne czegoś mi tam brakuje tak myśląc o tej grze na dłuższą metę to jakoś nie widzę siebie tam. Może dlatego że grałem solo.

League of Legends gram od bety NA czyli jakoś 2008 rok, grałem z pro graczami ktorzy nawet teraz sa w lcs, kiedys mogłem się budzić o 5 rano i kończyć grać o 2 w nocy a teraz, zagram grę i i mi się nudzi po 15 minutach i wychodzę znudzony nawet nie mam ochoty dograć

Cs go, no właśnie kupiłem sobie kompa ktory pociągnie wszystkie gierki na uber w fullHD i zastanawiam się może do cs go wrócić (kiedyś grałem na lapku i miałem 80 fps a teraz mam 350-700) bo kiedys mnie strasznie wkurzało że raz mało widziałem na lapku 15 cali a dwa ze cieło mi się trochę do tego miałem złą myszkę i wiedziałem że za dużo nie ugram no i grałem solo.

Aion - jakies 2 miesiace temu pobrałem bo słyszałem ze ma niezłe pvp, i faktycznie gierka była nawet spoko, grafika niezla, ludzi nawet bylo sporo na poczatkowych lokacjach, ale potem uslyszalem ze level cap sie wbija baardzo dlugo i odstawilem to

ESO - jak był darmowy weekend to pobrałem jeszcze na lapka i tak średnio mi się podobało, może za mało czasu dałem tej grze bo grałem z 1,5 godziny :D nawet bym pograł ale drzuca mnie to skalowanie leveli to była najbardziej znienawidzona rzecz w oblivionie.

GW2 - ze 3 razy podchodziłem i nie podoba mi się

Black Desert - wyglada ok ale przydałby się trial 7 dniowy bo tak w ciemno to średnio mi się chce kupować znając mnie

Albion Online - kupiłem z rok temu i nie grałem za dużo, gierka spoko ale wkrurza mnie ze co chwile wipe robią i czekam aż bedzie open beta bez wipe bo dla mnie to bez sensu tak grać

Lubię grać w mmofps takie jak combat arms lub Arctic Combat - niestety pierwszy jest wymarły (chodzi mi o tryb s&d i klanówki w tym trybie) a drugi zamknięty... chyba nie ma teraz podobnych gierek to tych chociaz wczoraj widzialem warface czy coś takiego i nawet spoko wyglądało ?

Może gloria victis ? - ale w to malo ludzi gra i dalej sztywna jest strasznie

ponadto gralem w może jeszcze 100 innych gier mmo ale raczej nie są warte

jednym słowem się chyba wypaliłem :/ jedynym sposobem jaki widzę jest znalezienie ekipy fajnej do gry i wtedy moze odzyskam tą chęć do gry

Wczoraj znalazłem gierke o nazwie Paragon, wyglada nawet spoko, dzisiaj po robocie zagram i oblukam. Jeśli ktoś chciałby pograć w coś i ma jakieś propozycje to piszcie.