hej
ostatnio mam pewien problem z grami a mianowicie chce mi się w coś dobrego pograć ale nie mam pojęcia w co i gra trzyma mnie max kilka godzin i w efekcie kończę siedząc przy kompie 4 godziny szukając w guglach jakiegoś mmo lub oglądając filmiki z tych co znam próbując się do nich przekonać.
Trochę ciężki mam wybór bo lubię PvP i to jest to na czym mi zależy w mmo semi moo moba czy innym shoterze najbardziej.
Kupiłem battlerite ale nie wiem sam niby fajne czegoś mi tam brakuje tak myśląc o tej grze na dłuższą metę to jakoś nie widzę siebie tam. Może dlatego że grałem solo.
League of Legends gram od bety NA czyli jakoś 2008 rok, grałem z pro graczami ktorzy nawet teraz sa w lcs, kiedys mogłem się budzić o 5 rano i kończyć grać o 2 w nocy a teraz, zagram grę i i mi się nudzi po 15 minutach i wychodzę znudzony nawet nie mam ochoty dograć
Cs go, no właśnie kupiłem sobie kompa ktory pociągnie wszystkie gierki na uber w fullHD i zastanawiam się może do cs go wrócić (kiedyś grałem na lapku i miałem 80 fps a teraz mam 350-700) bo kiedys mnie strasznie wkurzało że raz mało widziałem na lapku 15 cali a dwa ze cieło mi się trochę do tego miałem złą myszkę i wiedziałem że za dużo nie ugram no i grałem solo.
Aion - jakies 2 miesiace temu pobrałem bo słyszałem ze ma niezłe pvp, i faktycznie gierka była nawet spoko, grafika niezla, ludzi nawet bylo sporo na poczatkowych lokacjach, ale potem uslyszalem ze level cap sie wbija baardzo dlugo i odstawilem to
ESO - jak był darmowy weekend to pobrałem jeszcze na lapka i tak średnio mi się podobało, może za mało czasu dałem tej grze bo grałem z 1,5 godziny nawet bym pograł ale drzuca mnie to skalowanie leveli to była najbardziej znienawidzona rzecz w oblivionie.
GW2 - ze 3 razy podchodziłem i nie podoba mi się
Black Desert - wyglada ok ale przydałby się trial 7 dniowy bo tak w ciemno to średnio mi się chce kupować znając mnie
Albion Online - kupiłem z rok temu i nie grałem za dużo, gierka spoko ale wkrurza mnie ze co chwile wipe robią i czekam aż bedzie open beta bez wipe bo dla mnie to bez sensu tak grać
Lubię grać w mmofps takie jak combat arms lub Arctic Combat - niestety pierwszy jest wymarły (chodzi mi o tryb s&d i klanówki w tym trybie) a drugi zamknięty... chyba nie ma teraz podobnych gierek to tych chociaz wczoraj widzialem warface czy coś takiego i nawet spoko wyglądało ?
Może gloria victis ? - ale w to malo ludzi gra i dalej sztywna jest strasznie
ponadto gralem w może jeszcze 100 innych gier mmo ale raczej nie są warte
jednym słowem się chyba wypaliłem :/ jedynym sposobem jaki widzę jest znalezienie ekipy fajnej do gry i wtedy moze odzyskam tą chęć do gry
Wczoraj znalazłem gierke o nazwie Paragon, wyglada nawet spoko, dzisiaj po robocie zagram i oblukam. Jeśli ktoś chciałby pograć w coś i ma jakieś propozycje to piszcie.