Szukam luźnego, klasycznego mmorpg z dobrym klimatem

Gatunek: [Głównie MMORPG.]
Sprzęt: [Wszystko co mam na myśli powinno pójść]
Cechy:Jakiś nerwowy ze mnie człowiek ostatnio i mało co mi sprawia przyjemność. Szukam jakiegoś mmorpg, może być starszy, przy którym można sobie po prostu przyjemnie pograć. Szczerze? Najbardziej przypadł mi do gustu metin2. I to tyle. Można jeszcze zaliczyć granie w Cabal'a, które było dość przyjemne, choć nie trwało bardzo długo. GW2 jak i TESO mnie nie wciąnęło, z tych nowszych. Sory za krótki temat i mało informacji o moich wymaganiach, ale dzięki temu możecie pisać wiele tytułów :) Gra nie musi być bardzo skomplikowana, cokolwiek, nawet tytuły 2D mogą wchodzić. Chciałbym też żeby rozgrywka była w miarę fair, bez olbrzymich ilości golda do kupienia za grosze jak w mt2. Dzięki
Przypadły mi do gustu: Metin2, Cabal,

<p>
			<br><strong>Nie przypadły mi do gustu: GW2, TESO - jakoś odechciało mi się grać po czasie</strong><br>

</p>
	</div>
</div>

Użyj schematu, jest nad tematmi.

Użyj schematu, jest nad tematmi.

zrobione

Ja bym ci polecił B&S, spróbować nie zaszkodzi.

Jeśli jakiś grindownik, przy którym można się trochę odmóżdżyć i spędzić lekko czas, to raczej BDO z nowszych. Nie tylko przyjemnie się biega i sieka, ale to czysty sandbox, więc jeśli się znudzisz, to można też popodróżować sobie z towarami czy pobawić się w craft, który jest jednym z przyjemniejszych w grach.

Ja polecam zagrać w Runes of Magic na oficjalnych serwerach od Stary3D. Mi bardzo przyjemnie sie gra, co chwila eventy, zabawy z GM... Ogólnie polecam jak chcesz sie odprężyć od codziennych spraw.

Gatunek: [Głównie MMORPG.]
Sprzęt: [Wszystko co mam na myśli powinno pójść]
Cechy:Jakiś nerwowy ze mnie człowiek ostatnio i mało co mi sprawia przyjemność. Szukam jakiegoś mmorpg, może być starszy, przy którym można sobie po prostu przyjemnie pograć. Szczerze? Najbardziej przypadł mi do gustu metin2. I to tyle. Można jeszcze zaliczyć granie w Cabal'a, które było dość przyjemne, choć nie trwało bardzo długo. GW2 jak i TESO mnie nie wciąnęło, z tych nowszych. Sory za krótki temat i mało informacji o moich wymaganiach, ale dzięki temu możecie pisać wiele tytułów :) Gra nie musi być bardzo skomplikowana, cokolwiek, nawet tytuły 2D mogą wchodzić. Chciałbym też żeby rozgrywka była w miarę fair, bez olbrzymich ilości golda do kupienia za grosze jak w mt2. Dzięki
Przypadły mi do gustu: Metin2, Cabal,

<p>
			<br><strong>Nie przypadły mi do gustu: GW2, TESO - jakoś odechciało mi się grać po czasie</strong><br>

</p>
	</div>
</div>