Aegen Twoje 1265 nie jest zbyt imponujace bys tak pisal ;p Ja ze swojej strony polecam warwicka, kiedys byl dobry tylko w jungli, teraz sie bardzo dobrze sprawdza jako lanewick
Szukam miłej postaci do grania
Tak sam sobie tak zjechałem z 1580.
Dobra, myślę że to już wszystko co chciałem wiedzieć . Temat do zamknięcia!
@edit
kupiłem trynda i teraz zbieram na jaxa
Ja natomiast polecam ci Trundle. Sam może nie jest jakoś nadzwyczajnie groźny ale już z range dps'em na linii czy też w team fightach staje się bardzo użyteczny. Świetnie się sprawdza w pościgach jak i ucieczkach a jego ult niszczy każdego tanka. Obowiązkowy item dla niego to Frozen Mallet, zazwyczaj buduję go następująco: Mercury Treads - Frozen Mallet i teraz albo Black Cleaver lub Sunfire Cape , który pierwszy zależy od sytuacji, kończę Atma's Impaler i Banshee's Veil tutaj kolejność też do wyboru.
Troll na lini? Coś cie szczypie? trundle to TYLKO jungla, na lini to syf jakich malo, i chcesz grac bez trinty? A w tf'ach jest ch*jowy, co moze zrobic? Ulti na tanka i bije carry, uhu.
Najłatwiej ogarnąć Jax i Warwick, ja tymi grałem i najszybciej je ogarnąłem.
Dobra, myślę że to już wszystko co chciałem wiedzieć . Temat do zamknięcia!@editkupiłem trynda i teraz zbieram na jaxa
Miała być miła postaćdo grania... a Trynda to jeden z bardziej wymagających championów, można by powiedzieć że bardzo skillowy.
Gra się nim agresywnie i balansuje na krawędzi death praktycznie w każdym fightcie. Więc do miłych raczej nie należy. ;P
Polecam ci Lee Sina.
Dużo osob odradzało mi kupno ale nie posłuchałem ich i dobrze zrobiłem.
Q - naznacza trafioną postać i w ciągu kilku sekund można się do naznaczonej postaci przyciągnąć (Obydwa ataki zadają DMG)
W - Tarcza
E - AoE które zadając DMG zaznacza trafione jednostki i po ponownym użyciu (w ciągu tych kilku sekund) spowalnia zaznaczonych.
R - Ulti odpycha wybranego wrogiego championa z tym, że jeżeli trafi w innego dostaje dodatkowe obrażenia a trafiony champion również dostaje obrażenia
Dodatkowo posiada passywa który po użyciu jakiejkolwiek umiejętności przyspiesza 2 kolejne ataki o 50%
Jeżeli chodzi o builda polecam ten :
http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/04-29-miyagi-2300-damage-in-less-then-2-seconds-video-70836 (3 opcja z 120% Attack Speeda)
Siema, otóż gram w LoLa od jakichś bitych 4 dni i trochę się już nudzę graniem Annie oraz innych tego typu postaciami. Chciałbym zacząć grać tankami albo championami na DMG. Jestem strasznie wybredny, i nie chciałbym np championa w którego w grze trzeba włożyć więcej niż 10k... Najlepiej żeby w championa dało się włozyć z 8k i by był maszyna do zabijania tudzież tankowania : P
Championy które mnie interesują
-Cho'Gath
-Jarvan IV
-Lee Sin
-Nunu
-Rammus
-Warwick
-Udyr
-Tryndamere
...
Nie chcę zbędnych komentarzy i takie będą ignorowane.
Stawiam piwo za pomoc xD