bylo szukam ucznia teraz ja szukam mistrza mam lvl 38 champion. Pet koala lvl 34, gram na swiecie Gamini channel 1 lub 2. moj nick Devanzo.
PS: jestem w polskiej guildi.
bylo szukam ucznia teraz ja szukam mistrza mam lvl 38 champion. Pet koala lvl 34, gram na swiecie Gamini channel 1 lub 2. moj nick Devanzo.
Bez przesady ale powiem ci lepiej nie zabieraj sie za uczenie jak nie bedziesz mial 60+
@up
On właśnie chce się nauczyć grać. Napisał, że szuka mistrza a nie, że nim zostanie.
wlasnie ja szukam mistrza
A to przepraszam zle przeczytalem ;p
jest ktos chetny zeby byc moim mistrzem w BOI tylko zeby wiedzial duzo o grze
Ja mam 96
i ciagle sie ucze
i mam nick adwkwatny do stylu bycia. i Zapraszam na starszy serw. Myslicie zlamasy, ze jak uciekniecie na nowszy serwer to cos osiagniecie. Myslcie sobie tak dalej
ja niewiedzialem na jaki pojsc. czytalem ze kazdy polak na gamini to tez poszedlem
Grafio stary czy nowy bez zenów i tak ch... zrobisz:P
Grafio stary czy nowy bez zenów i tak ch... zrobisz:P
Ja tam nie narzekam
full sg, tylko jeszcze pet slabawy. I niewiele jak do tej pory inwestowalem. Jak byla obnizka hadesow, to sie wyszarpalem i 3k zenow wydoilem
Na upartego mozna grac i nie wydac zlamanej zlotowki. Zeny i tak sa przeciez za kase z gry dostepne.