Przeczytałem kilkakrotnie dokładnie i jak sam napisałem, chciałem w nich zaproponować MMO.
To proponuje przeczytac raz jeszcze. A potem kilka innych tematow z dzialu, dzieki czemu bedzies zmial obraz calosci, a co za tym idzie, bedziesz wiedzial, ze tematy powstaja tu na zasadzie ctrl +c, ctrl + v
Nie, to nie jest tylko teoria. Chcesz przykładu działania czegoś takiego? Proszę bardzo: http://www.onrpg.com...morpg-requests/
Dla mnie to nadal teoria. W odnisieniu do TEGO forum, nie mowie o jakims innym, moze lepszym (?).
Nie wiem skąd bierze się ta misja porządkowania czegoś, co nie musi być uporządkowane i może się rządzić własnymi prawami. Nie rozumiem moderacji tego działu poza wycinaniem jakichś kłótni, obrazy użytkowników i ogólnego przekroczenia regulaminu Waszego serwisu. Prawda jest taka, że jak ktoś szuka czegoś z nadzieją, że ktoś mu podsunie dokładnie to czego szuka to z reguły sprecyzuję to tak, że wszyscy będą wiedzieli o co chodzi. Jak ktoś prosi o grę w stylu:
No to widzimy to inacze. Zwykla rozbieznosc mysli, zdarza sie. Widzisz ten dzial, jako gigantyczny pokoj, w ktorym mieszka banda dzieciakow nie lubiacych sprzatac. Bawia sie codziennie, rzucaja zabawkami, nie odkladaja ich na miejsce. Prawdziwy syf. Ja ten dzial widze jako pokoj, gdzie kazdy moze wejsc, nie potykajac sie przy tym o lezacy na ziemi samochodzik. Bedzie mozna wejsc, popatrzec co w pokoju mamy, moze czegos dotknac, pobawic sie tym czyms, ale potem koniecznie odstawic to na miejsce.
Sorry, tutaj nikt z nas nie ma racji, zwyczajnie inaczje widzimy taki dzial. Dla mnie powinno to byc miejsce, gdzie czlowiek bez problemu powinien znalezc MMO, ktore mu odpowiada. Istna baza danych. A jesli pozwolic na twoje metody dzialnia, to dzial zamienilby sie w jeden, wielki chlew, gdzie powstawalyby tematy bez szablonu, trzy zdaniowe typu " szukam mmo. Musi mniec to cos, abym mogl grac w nia dlugo. Aha, niech bedzie za darmo". Albo zwyczajnie identyczne, tak jak zreszta jets to teraz, choc udaje nam sie je zamykac... O co wlansie masz pretensje. Nie chcemy dopuscic do chlewu. Wolimy czysty pokoj.
Prawda jest taka, że jak ktoś szuka czegoś z nadzieją, że ktoś mu podsunie dokładnie to czego szuka to z reguły sprecyzuję to tak, że wszyscy będą wiedzieli o co chodzi. Jak ktoś prosi o grę w stylu:
Jasne, szkoda tylko, ze precyzuje to w taki sma sposob, jak ktos dwie godziny wczesniej. I gdyby nie byl leniem, to przeczytalby ten temat i mialby gre swoich marzen.
Szukam gry mmorpg 3D w która gra dużo ludzi, posiada system petów lub tak jak w Silkroad przywoływane konie. Wole grać w gry po polsku ale po angielsku też ujdą .
Gra musi być F2P
No to wiemy, że: - Gra 3d - Dużo ludzi - Pet system - Jeśli jest to PL wersja - F2P
Ten temat zostal zamkniety glownie dlatego, ze nie mial szablonu. A to swiadczy tylko o tym, ze pan go zakladajacy, byl takim nygusem, ze nie zapoznal sie z ani jednym tematem z forum! Gdyby to zrobil, to mialby gre na tacy, bo zreszta jego wymagania sa i tak smieszne. Gra 3d, ma ich pelno. Moz ebyc wersja pl, ale nie musi, wie ci nie ma wymagania. f2p, ok, nadal jakies 100 gier ze strony glownej. Pet system? A jaka gra go dzisiaj nie ma? Rozumiesz o co mi chodzi? To nie sa wymagania gry, a nawet jesli sa, to takich tematow juz bylo setki, ale userowi nie chcialo sie szukac. Len. Nadal chcemy czysty pokoj, a nie chlew, pamietaj.
gra nie może być nudna,monotonna i powinna mieć to coś co przyciąga na wiele miesięcy.I żeby J.Angielski nie miał wielkiego znaczenia w tej grze
Tu osobnik, którego zresztą przytoczyłeś podał: - ciekawa - brak większej interakcji z otoczeniem/polska wersja
Nudna i monotonna- wezmy to jako synonimy. I powinna miec to cos. Angielski bez wiekszego znaczenia, znaczy sie gra, gdzie sie nie mysli a tylko gra (czyli wszystkie mmo). Ma miec to cos, ma nie byc nudna. Boze, to sa wymagania? To sa cechy? Nie. Bo to sa rzeczy czysto indywidualne, bo czy gra ci si epodoba cyz nie, to sam o tym decydujesz, subiektywnie! A jesli chces zpomocy innych, to musis znapisac, co ci si epodoba, a co ci si enie podoba. Ten temat to kpina. Tak jakbym wszedl do salonu samochodowego i powiedzial: sprzedjacie mi samochod, ktory mi sie spodoba.