Szukam MMO (f2p), w które nadal ludzie grają!

hej, szukam aktywnego MMO, gdzie ludzie nadal aktywnie grają i jest F2P - i to jest najwazniejszy warunek.

Gralem w New Worlda, BDO, jeszcze Warframe i Destiny 2. Szczególnie w BDO, gdzie bede miał zaraz tysiąc godzin.

Ale teraz czas na nowe, więc proszę więc podajcie jakies darmowe aktywne MMO, gdzie można zacząć od początku.

mordo do szkoły idź i naucz się pisać

1lajk

co jest tutaj tak mocno nieczytelnego ze trzeba było taki komentarz napisac?

Teraz cacy, wcześniej faktycznie było masło maślane.
Tak od zera i za free to ciężko coś dobrać, chociaż jak grałeś w BDO to wiesz jak to działa, Value Pack jest wszędzie tylko inaczej się nazywa.
Z takich za free na szybko to nasuwa mi się Neverwinter, Runscape - co tam jeszcze - Lost Ark robi się nieco bardziej znośne, ESO jest nawet niezłe, GW2 ma paywalle, ale abonementu nie ma, coś jak Destiny 2 podobnie.
Tak czy siak patrząc na obecny rynek dostępnych MMO, to polecał bym zacząć grać w WoW, dużo nie kosztuje, a gry F2P wychodzą najczęściej drożej. Jedyne czego bym nie polecał to wersji classic, z racji rozwalonej gospodarki goldem.

bo jest cwelem

W GW2 jedynie bym polecił, jak tab target Cię nie odrzuca

1000 godzin i na jakim GS skonczyles?

1000h to miał w CS, grałem z nim w BDO i nabił może 30h

1lajk

bylem skupiony w 100% na lifeskillach, robilem cooking glownie ale odbiłem się bo nie ma z tego zarobku jak nie robisz dodatkowo huntingu z ktoreg onie ma zarobku jak nie masz p2w tenta

A jak nie było tenta to czasem manualnie się nie brało od tych szlachciców buffów, czy coś więcej on tam daje ? Z tego co pamiętam to on raczej taki QOL upgrade był (tent).

Thang Global free a od 5 sierpnia nowy klient

Albion jako najbardzije aktywny f2p mmo .

nie no mi chodzi o ten płatny tent który daje buffy plus kładziesz go naa środek spota i zawsze masz te kilka minut do przodu patrzac na to ze nie musisz latac do sklepikarza by naprawic no chyba ze mam jakies zle myslenie to mnie poprawcie pls

Ty jesteś jakiś niepoważny

Ciężko cos polecić bo albo same starocia p2w albo b2p gierki. Jeszcze jakieś privy ewentualnie ale to najlepiej gier które znasz, bo pójście w ciemno na priva to zanim się nauczysz gry to już go zamkną.
F2P ale kiepskie: Aion Classic, BnS Neo, Lineage 2
Z takich ciekawszych to Albion, Lost Ark, GW2(podstawka), Crystal of Atlan, T&L
A jak lubisz takie pierdoły jak zbieractwo itp zamiast pvp, dungów to
GW2 będzie dobre ($8 za 2 duże dodatki w promocji), Palia, OSRS, albo jakieś gacha/mobilki

F2P to tylko jakies prywaty ja bym polecił WoWa turtla lub WoW project epoch jak ruszy
Tak to GW2 raz wydajesz i z głowy reszta gier to raczej p2w
Dodał bym jeszcze WoW Retaila wydac trzeba na dodatek i na pierwsze abo potem to juz za golda tokeny (abonament) kupujesz