Szukam MMO,Gry Anime

Witam Poszukuje Gry Anime

Komputer: pójdzie wszystko

Gralem w: Luna online, Brawlhalla, Kritika online, Closers online, soul worker. nostale, twin saga, elsword, dragonica, shadowervse, maplestory, ragnarok, aura kingdom, dungeon fighter, dragon nest, pokemon, florensia, archeblade,

nie interesuje mnie gry typu Wow, Guild Wars2, blade and soul, black desert, aion, tera etc, szukam gry typowego anime takie jak u góry dziękuję za pomoc jeśli ktoś zna gre podobna do anime niech pisze

#Bump

Nin Online

gierka 2d o naruto. dosyć skillowa jesli chodzi o pvp, 50 lvl cap ktory nie jest łatwo wbic.

dziennie masz 3 misje do zrobienia, 1,5 miesiaca moze dwa i masz +40 lv

Nie wiem, może Tree of Savior? Nie jest to aż tak podobne do anime, ale też nie przypomina normalnych tytułów.

Szczerze mówiąc ciężko będzie coś dla Ciebie znaleźć, chociażby z tego powodu, że już większość ograłeś.

Tree of Savior już sprawdzam ciekawa gierka

Może Lunia ? jest jeden serwer troche ludzi gra wpisz w google spirit lunia.

Lunia tez ciekawie wygląda

Witam Poszukuje Gry Anime

Komputer: pójdzie wszystko

Gralem w: Luna online, Brawlhalla, Kritika online, Closers online, soul worker. nostale, twin saga, elsword, dragonica, shadowervse, maplestory, ragnarok, aura kingdom, dungeon fighter, dragon nest, pokemon, florensia, archeblade,

nie interesuje mnie gry typu Wow, Guild Wars2, blade and soul, black desert, aion, tera etc, szukam gry typowego anime takie jak u góry dziękuję za pomoc jeśli ktoś zna gre podobna do anime niech pisze