Szukam MMO, które mnie wciągnie

Gatunek: jakikolwiek
Sprzęt: uciągnie wszystko
Cechy: Poszukuję gry mmo, która mnie naprawdę wciągnię. Przede wszystkim chcę mieć satysfakcję ze zdobytego lootu (ogólnie, żeby była satysfakcjonująca), aby była z dużą/średnią ilością graczy, miała ładną grafikę, ładne zbroje, bronie itd. i nie była zbyt casualowa, najepiej jakby była trudna i zarazem przyjemna w odbiorze, ponieważ nie chcę czytać półtora miliona poradników na temat jak się łowi ryby. Dobrze by było jakby była półgrindownik, półpve, z naciskiem na odkrywanie lokacji. Nie musi to być typowy sanbox. Chcę aby miała ciekawą walkę i była dosyć skillowa. Najlepiej f2p albo b2p, bez sub.

Przypadły mi do gustu: - metin2(kiedyś), przy okazji wspomnę, ze bardzo mi się podobało odblokowywanie lootu na jakichś poziomach i ulepszanie przedmiotów.

<p>
	- Seria Dark Souls (wiem, ze nie mmorpg ale podoba mi się mechanika i trudność)
</p>

<p>
	- league of legends (to samo co wcześniej, głównie mainowanie postaci i bycie coraz lepszym)
</p>

<p>
	- lubiłem Eve Online, ale nie chciałem płacić co miesiąc za grę, a f2p jest bardzo ograniczone<br><strong>Nie przypadły mi do gustu: </strong>- ESO, jakieś takie drewniane i nie satysfakcjonujące.
</p>

<p>
	- BDO, czułem się przytłoczony informacjami, ta gra ma wszystko a zarazem nic.
</p>

<p>
	- GW2, za bardzo casualowe i bez celu
</p>

<p>
	- PoE, nudzi mnie.
</p>

bump

Tibia- dla mnie ma ładną grafike, ESO, WoW,Ultima Online, albo coś w stylu Conan Exiles.

Jeśli chodzi o MMO, które mnie wciągnęło zaraz po zakończeniu długoletniej przygody z metinem to Aion.

Rewelacyjna fabuła, wiele wątków i co najważniejsze w większości wspaniali ludzie.

Myślę, że przypadłaby Ci do gustu.

Jeśli zdecydujesz się na grę to byłoby mi miło jakbyś się ze mną skontaktował -> nick: Niyome, serwer: Barus, rasa: Asmodian.

Aktualnie czekam na zatwierdzenie mojego posta na forum. Nie wiem czy coś napisałem nie tak czy po prostu tyle się czeka :P (czekam już około dnia).

Podłączę się do posta kolegi. Czy są jeszcze jakieś gry godne uwagi? :)

Na obecna chwile warty gry jest tylko WOW z gier mmo , ma ogromhy kontent , online itp...dungi raidy pvp opem pvp.... sam kiedys byle jego przeciwnikiem ale kontent i masa graczy robi swoje. wiadomo musisz wydac okolo 200zl na BC/LEGION i abonament meisiac/2 pozniej zarobisz na niego w grze.

NIyome dlaczego w kazdym temacie zapraszasz ludzi do Swojego Legionu ?..to raczej nie tematy do tego.

Do wszystkich, którzy tak jak ja szukają czegoś w czym można sie zanurzyć, polecam ESO. Jak kiedyś graliście i macie zamiar wrócić, to wracajce. Do walki można się przyzwyczaić jak do wszystkiego innego, ale ta gra ma coś więcej niż tylko walkę. Bardzo się wciągnąłem. Oczywiście, nie jest to gra dla wszystkich, ale warto podejść do niej z otwartym umysłem i dać jej szansę. Na tej grzę kończę swoje poszukiwania i dziękuję za propozycje.

jaki jest koszt ESO, wszystkie dodatki.

ESO to nie mmorpg tylk osingleplayer z mozliwoscia gry ze znajomymi brak tam jakiejkolwiek rywalizacji :) NIe polecam. niby jest troche broni skili etc a i tak kazdy lata z tym samym buildem..nudne instancje i inwazja blyskow na monitorze . do 50 lvla wydaje sie fajna ale pozniej poprostu nie ma co tam robic procz latania na nudne dungeony ...

Wow, Guild Wars 2, Mabinogi - sprawdź te gry, moze któras przypadnie ci do gustu : )

Gatunek: jakikolwiek
Sprzęt: uciągnie wszystko
Cechy: Poszukuję gry mmo, która mnie naprawdę wciągnię. Przede wszystkim chcę mieć satysfakcję ze zdobytego lootu (ogólnie, żeby była satysfakcjonująca), aby była z dużą/średnią ilością graczy, miała ładną grafikę, ładne zbroje, bronie itd. i nie była zbyt casualowa, najepiej jakby była trudna i zarazem przyjemna w odbiorze, ponieważ nie chcę czytać półtora miliona poradników na temat jak się łowi ryby. Dobrze by było jakby była półgrindownik, półpve, z naciskiem na odkrywanie lokacji. Nie musi to być typowy sanbox. Chcę aby miała ciekawą walkę i była dosyć skillowa. Najlepiej f2p albo b2p, bez sub.

Przypadły mi do gustu: - metin2(kiedyś), przy okazji wspomnę, ze bardzo mi się podobało odblokowywanie lootu na jakichś poziomach i ulepszanie przedmiotów.

<p>
	- Seria Dark Souls (wiem, ze nie mmorpg ale podoba mi się mechanika i trudność)
</p>

<p>
	- league of legends (to samo co wcześniej, głównie mainowanie postaci i bycie coraz lepszym)
</p>

<p>
	- lubiłem Eve Online, ale nie chciałem płacić co miesiąc za grę, a f2p jest bardzo ograniczone<br><strong>Nie przypadły mi do gustu: </strong>- ESO, jakieś takie drewniane i nie satysfakcjonujące.
</p>

<p>
	- BDO, czułem się przytłoczony informacjami, ta gra ma wszystko a zarazem nic.
</p>

<p>
	- GW2, za bardzo casualowe i bez celu
</p>

<p>
	- PoE, nudzi mnie.
</p>