Szukam mmo, lajtowe ale z pvp

Hej forumowicze

Szukam jakiegos mmo do pogrania, ale tyle ich że ciężko coś wybrać.

Najwięcej grałem w Tibie, KalOnline, silkroad i trochę w blade n soul.
Ogólnie jestem słaby i nigdy daleko nie zaszedłem więc end game średnio mnie interesuje.
Lubie PvP jak np w PKowanie w Tibii czy tez jakieś eventy czy sparingi możliwe już od low lvl jak w silkroad.
Glownie gram solo więc jeżeli jakąś gra ma PvP tylko w postaci wojny gildii to odpada.

Proszę o pomoc.
Pozdrawiam

Siem

Polecam sprobowac gw2 dlaczego?
Poniewaz vanille masz f2p a co za tym idzie CALE story z vanilli mozesz swobodnie ograc a to troche zajmie.
Po wbiciu (niepamietam ktorego lvlu) masz dostep do pvp.
Zobacz moze gra podpasuje imo warto tym bardziej ze poczatkowy content jest f2p.

Albion gra prosta w obsłudze. Pk’owanie ludzi i dungeony. Są inne rzeczy do robienia, ale to Ci chyba wystarczy co napisałem.

Dokładnie jeżeli styl tibii ci odpowiada to polecam również Albion online. https://discord.gg/MZa97zZ

albiona nie polecam chyba że lubisz grać w grupach, jako solo pvp gracz się tam bardzo męczyłem chociaż oczywiście nie raz zrobiłem 1v4 nawet w dungu dive jakimś to ogólnie world pvp jako solo gracz nie istnieje, raz na jakiś czas oczywiście złapiesz jakiegoś janusza ale tak to słabo, arenki są i to jest plus, dużo ludzi walczy w mieście duele też spoko :stuck_out_tongue: Ale solo pvp to raczej ogranicza się do łapania januszy w dungeonach i liczenie że aktualnie są low / biją się z mobkami

2lajki

No Albion średnio dla solo, co najwyżej na chwile, miesiąc, dwa i się nudzi.

1. Free: Może Bloodstone: Ancient Curse, taka nowa Tibia (nie ots). Inne klasy, crafting, skille, czary etc. tak, żeby bardziej pasowało do dzisiejszych standardów i jest też polskie community. To już dużo bardziej solo friendly.
  2. Free: Helbreath, lvlowanie, drop, pkowanie, mass pvp
  3. Free: Warhammer RoR, mass pvp od low lvlu, expienie na pvp, dungi, questy, bardzo przypomina WoWa Classica, tyle że masz tyle spelli co na WotLK xD.
  4. Free: Jakaś moba-poczekalnia typu Smite.
  5. P2P, B2P, Free: WoW Classic i WoW BfA, albo dobry priv - też jest solo friendly do pewnego stopnia (dungów i raidów sam nie zrobisz, ale w BfA(od dodatku Wotlk) masz dungeon findera to nawet nie trzeba szukać grupy na czacie, zero komunikacji xD full solo casual friendly).
    We wszystkich tych grach lvlowanie jest kontentem, więc end game mniej ważny.