Szukam MMO Log Horizon

Witam!
Od jakiegoś czasu czuje niedosyt co do gier. Obecnie jestem graczem WoWa,ale czegoś mi w tej grze brakuje. Jestem wielkim fanem anime Log Horizon i zastanawiam się czy jest jakaś gra chociaż zbliżona do tego co prezentuje to anime. Oczywiście zdaje sobie sprawę,że to czego szukam może podchodzić pod marzenia ale po prostu jestem ciekaw.

Czego oczekuje od gry:
-Wielki rozbudowany świat 3D
-Instancje i raidy są bardzo ciężkie nawet niemożliwe do zrobienia
-Rozbudowany drzewko klas,podklas i talentów
-Wiele zalezy od craftingu i wspolpracy z innymi

• Rozbudowany system tworzenia postaci i pierdyliard mozliwosci kustomizacji i ubierania jej pod swoj gust.

Gram obecnie w WoWa,ale wydaje mi się on po prostu juz zbyt łatwy… Nie mam juz w nim tego zaciecia,że coś jest bardzo ciezkie do zdobycia.

Z góry dziękuję za pomoc :slight_smile:

nie ma nawet nic bardziej zbliżonego niż wow

Czyli słabo to wygląda :smiley: Zaciekawiło mnie Black Desert online z tego co udało mi się znaleźć w moich poszukiwaniach,ale tam z tego co przeczytałem nie ma instancji i raidów :confused:

instancji nie, ale world bossy się rajduje. choć to wygląda bardziej: spawni się, idziesz, bijesz razem z masą innych graczy. pocieszę cie że rejestrując się na oficjalnej stronie gry , masz tydzień grania za free.

Własnie ogarnałem to jak wyglada bicie bosów i jest to moim zdaniem strasznie słabe

Takze ta gra juz odpada

Poczekaj na Ashes of Creation czy jakieś inne Lost Arki. Nie szukaj po starociach na siłe bo nic z tego nie będzie. Pełno ludzi teraz pyta o polecenie jakiegoś MMO, tak jakby żyli w jakieś bańce i nie wiedzieli, że nic takiego nie wyszło w ostatnim czasie.

Ja już sobie odpuściłem i czekam chociażby na tego Blessa, chociaż z tego co pamiętam gra była tragiczna jak ją testowałem.

Polecam, fajna gierka do "popykania"
http://lodoss.gamengame.com/

Lineage 2, ale trzeba zebrać party na jakiegoś fajnego priva

The elder scrolls online są dungeony i triale, rozbudowane pvp, kreator postaci z wieloma opcjami oraz można tworzyć ciekawe buildy postaci