Gatunek: [RPG]
Sprzęt: [intel core i7, 8 GB RAM, nVidia Geforce 940M]
Cechy: [Przede wszystkim styl walki- chciał bym, aby gra nie wyglądała tak, że raz hit ty-> raz mob. Zależy mi na stylu walki jak jest w metin2. Dodatkowo
chciał bym, aby nie było milion skilli tylko ich liczba ograniczyła się do jak najmniejszej ilości- podobnie jak jest w metinie na przykład. Szukam gry jak
najbardziej zbliżonej do metin2, aczkolwiek nie chcę grać w metina ze względu na problemy techniczne z tą grą- zbyt dobre parametry laptopa doprowadzają do
tego, że metin nie chce działać- dokładnie client, dlatego poszukuję gry jak najbardziej zbliżonej do metina. Zależy mi, aby gra była spolszczona, lub
miała Polskie napisy lub była Polską grą. ]
Przypadły mi do gustu:
* metin2- styl walki, ilość map, questy, ciekawy wygląd postaci.
* ArcheAge- do tej pory mi się podoba, ale w późniejszym etapie gry nie mając abonamentu nie warto kontynuować, ponieważ jest zbyt trudno po prostu.
* Aion- z czasem znudziła mi się- za duża ilość questów i czegoś tam brakuje, że nie chce się dalej grać,
* Neverwinter- tam osiągnąłem wysoki poziom, ale już jestem znudzony bo nie ma co tam robić.
* Last Chaos- za dawnych czasów podobała mi się ta gra.
Nie przypadły mi do gustu:
* WoW- styl walki oraz milion skilli doprowadziły do tego, że nawet nie chcę w to grać.
* Revelation Online- Angielskojęzyczna gra zniechęciła mnie abym zaczął wgl tam grę.
Proszę Was, abyście od razu wrzucali link do gameplay gry, którą polecacie, abym mógł zobaczyć wybrany przez Was gameplay pokazujący grę i styl walki.
Dziękuję wszystkim, którzy zasugerują coś, oraz mam nadzieję, że w końcu coś mi się spodoba tak jak kiedyś metin2.
#Edit:
Aktualnie zaczynam pobierać Lineage 2 Europe. Mam nadzieję, że mi się spodoba gierka Jak myślicie ?
Pozdrawiam wszystkich.
Vilppu