Witam, szukam MMO/MMORPG na androida. Szukałem troche na forum w tematach lecz nie potrafiłem znaleźć czegoś odpowiedniego dla siebie. Dużo grałem w metina(3-6 lat) i trochę w wowa (1-2 msc). Od razu zaznaczę że system walki w wowie nie był dla mnie ciekawy, był on zbyt powolny. Lecz jeżeli gra która bedzie posiadała podobny system ale wynagrodzi mnie różnymi dungami itd to chętnie spróbuje. Dodatkowo dobrze byłoby gdyby gra nie posiadała aż takiego dużego systemu mikrotransakcji przez co musiałbym wydawać x pieniędzy żeby coś osiągnąć w grze, kolejnym autem będzie grind i monotonne wykonywanie dungów z powtarzaniem tego. dobrze byłoby gdyby gra też była rozwijana przez twórców i nie porzucona po kilku miesiącach + aby było trochę graczy z którymi można wykonywać dungi itd.
Szukam MMO na androida
Podpinam się.
Crusaders of light <- chyba najlepszy wybór na telefony.
warspear <- tu albo grind albo wydajesz hajs (z raczej naciskiem na to drugie)
Lineage 2 revolution - Najlepsze mmo na androida.
Spróbujcie Order and Chaos 2, gra przeszła sporą zmianę, zdjęto system staminy, bez auto attacku, i chyba najwierniejsza kopia Warcrafta. Ludzi pełno na serwerach.
Gram w obie gry : Lineage Revolution i Crusaders of light , sam nie mogę zdecydować która lepsza , niby Lineage bardziej p2w ale lepszy jako grindownik i klimat lepszy , CoL to taki mobilny wow na plus dla niego że można na steam zagrać .
Hmm a są może jakieś płatne MMO na androida? Wiem że albion kosztuje 80 zł coś ale niestety nie wiem czy na moim redmi note 4(snapdragon 625) akurat będzie się przyjemnie grało. Szukam czegoś co nie skończy się szybko i długo będzie można grać + aktualizacje.
OSRS lub Dragon Nest M