Szukam mmo na dłużej

Gatunek: RPG, FPS
Sprzęt: i5 6600, 8GB Ram DDR4, Gtx 1060 3gb (raczej pójdzie wszystko :D)
Cechy: Grindu zbytniego nie chce chyba że jest ekipa hehe :D
Przypadły mi do gustu: Aion,Mu Legend, WoW, Neverwinter, Allods, Rift, GW2, Cabal
Nie przypadły mi do gustu: Lineage,

• Tytuły które podobają mi się powyżej były spoko lecz tak na prawdę jakoś nudziły się po dniu. Może dlatego że nie było z kim grać hehe
  • Nie lubię jakoś grindu zbytnio bądź może dlatego ze samemu :D (wiem to samo co wyżej ale taka prawda :D)
  • Jak macie może jeszcze jakieś spoko mmo bądź gracie w coś i macie ekipe z chęcią sie wbije i wdrążę się na dłużej :D

Moze po prostu spróbuj znaleźć jakąś ekipe. Każde mmo będzie cie nudzić, jeśli będziesz grał sam. No chyba, że wolisz grać samemu, to mogę Ci polecić ESO, tam nie trzeba grać z kimś.

Ale chce grać z kimś nawet ale nie ma ekipy jak ktoś poleca coś i ma ekipe z chęcią dołączę :D a jest jakieś mmo wgl na solo oprócz ESO?

EVE Online, każdy korp przygarnie nowego ;)

Wracaj do Wowa bo na obecna chwile nie ma nic lepszego.

Gatunek: RPG, FPS
Sprzęt: i5 6600, 8GB Ram DDR4, Gtx 1060 3gb (raczej pójdzie wszystko :D)
Cechy: Grindu zbytniego nie chce chyba że jest ekipa hehe :D
Przypadły mi do gustu: Aion,Mu Legend, WoW, Neverwinter, Allods, Rift, GW2, Cabal
Nie przypadły mi do gustu: Lineage,

• Tytuły które podobają mi się powyżej były spoko lecz tak na prawdę jakoś nudziły się po dniu. Może dlatego że nie było z kim grać hehe
  • Nie lubię jakoś grindu zbytnio bądź może dlatego ze samemu :D (wiem to samo co wyżej ale taka prawda :D)
  • Jak macie może jeszcze jakieś spoko mmo bądź gracie w coś i macie ekipe z chęcią sie wbije i wdrążę się na dłużej :D