Szukam mmo na dłużej

Szukam gry MMORPG. Jestem weteranem Mu Online, Metina i można powiedzieć Elsworda. Właśnie znudziła mi się gra w to ostatnie grałem na KR, EU, NA, Void i na każdym serwerze dużo osiągnąłem. Grywam z kolegami ze stałą ekipką a Mu już tez nas znudziło jesteśmy starymi wyjadaczami. Metin także nie jest to samo co kiedyś brakuje serwera typu Vanilia każdy Priw dodaje jakieś bezsensowne systemy. Szukamy gry w stylu Manga Anime z bardzo dobrą grafiką ( nie po to mamy kombajny do gier by grać w gry które wyglądają jak z 2003 roku. ) Dobrym systemem walki na PvP nam nie zależy. Ale zwracamy uwagę na wygląd postaci aby kreator był rozbudowany w miare i żeby można było jakoś ładnie ubrać postać a nie wyglądać jak typowy barbarzyńca z DIII (wiecie jakieś garniaki te sprawy albo po prostu lekkie zbroje. )
System walki najlepiej non target ew. Gry takie jak elsword (side scrollery. )

Tutaj wypiszę gry, które już próbowaliśmy.

• Blade and Soul fajna gierka graliśmy od początku jak cap był 45 potem przestaliśymy bo były problemy z lagami gra była niestabilna a teraz jakbyśmy chcieli wrócić to dużo questów do roboty gear się obrócił o 180 stopni i nie wiemy jak wygląda populacja. Ładna gierka ale tak nie mamy argumentów by wrócić moze ktoś je nam da. :stuck_out_tongue_winking_eye:
    BDO: wbiliśmy te 58/59 mamy tam te eq poziomu duo kzarki dandeliony grind nie przeszkadza ale większości przeszkadza że za dużo naje… tam jest. I wszystko ogranicza się do zdobycia jednego setu z tych world bossów ( kzarki dandeliony itp żadnej alternatywy… )
    Closers: Za drewniana gra. Wygląda ubogo i wyszła za późno.
    Vindictus: Niby spoko ale tak pustki troche.
    PoE: JA nie mam nic do tej gry ale kolegom nie przemawia nie boimy się wyzwań i grindu ale nie nasz klimat (lubimy ten azjatycki styl. Samuraje ninje lekkie zbroje coś takiego. )
    Soul Worker: Brak słów fajny system walki nic więcej poprostu fajny. Ani rozbudowy postaci czy wyboru klasy, kilka postaci i tyle.
    Warframe gramy cały czas ale jak już brakuje tylko poszczególnych arkanów a ma się jakieś ok. 90% modów to ten endgame jest nudny a robienie kolejnego survivalu trwającego kilka godzin jest nuuudne.
    Riders Of Icarus emm fajne klasy grafika i wgl ale tak jakoś nie wiem czy mała populacja czy co.
    Ew. Jak podacie jakieś gry to być może w nie graliśmy. Pomóżcie nam!!!

A gdzie stary dobry Aion? :smiley:

poczekaj w maju wychodzi bless :stuck_out_tongue:

Nom, ale do maja coś trzeba robić :smiley: ja z moją gildią przenosimy się do Bless. No chyba, że Patch 6.0 będzie w porządku :slight_smile:

no ja na blessa tez się napaliłem, arenki pvp wyglądają zajebiście doczekać się nie mogę, mam nadzieje ze wyjdzie w 1 części maja

Polecam archeage ale prywatny serwer o nazwie archerage oraz zzapraszam do ekipy która aktualnie zbieram

Od siebie polecę Guild Wars 2. Podstawka jest za darmo, więc możesz wypróbować czy gra Ci się spodoba.