Witam
Tak jak w temacie szukam mmo na dłużej, dawno już nie spędziłem całego wieczoru/całej nocy grając w gry, a teraz mam okazję do tego wrócić. Chętnie poczytam wasze opinie na temat gier oraz przetestuje wasze sugestie.
Podzespoły komputera to:
• GTX 1050ti
• AMD Ryzen 3 1200
Gry w które grałem i o których pamiętam:
• Aion - nie mój typ gry, preferuje gry z non-targetem
• TERA - kiedyś mi się podobała ze względu na non-target i dungeony ale im więcej w nią grałem tym sztywniejsza się wydawała
• WoW - czegoś brakowało, ciężko to opisać WoW wygląda dla mnie na grę która jest podstawową wersją MMORPG, ja jednak wole nowoczesne ulepszenia
• Metin2 - grałem wiele razy, na głownych serwerach jak i na prywatnych, znudził się po latach
• TIBIA - po tylu postach Guru nie mam zamiaru nawet do tej gry podchodzić
• FF XIV - dobra gra, ale odrzucił mnie system P2P
• ESO - podobało mi się do pewnego momentu, momentu gdy uświadomiłem sobie ile dodatków będę musiał kupić
• PoE - znudziło mi się po 2000 godzin
• Warframe - tak samo jak wyżej
• Vindictus/C9 - grałem ze znajomymi ale brak osób do gry i bycie zmuszonym na poleganie na innych mnie odrzuca
• Riders of Icarus - fajna gra ale kolejny raz, poleganie na grupie osób żeby grać nie ma dla mnie przyszłości
Gry które obecnie mam na oku:
• BDO - chciałbym czyjąś opinie odnośnie gry, jak się gra, jak wygląda end-game, jak z questami itp
• Guild Wars 2 - grałem dawno temu i zainteresowało mnie, ale nie miałem czasu na grę.
Dziękuje za przeczytanie tematu i mam nadzieje, że będę w stanie coś znaleźć, jeżeli macie jakiekolwiek pytania postaram się na nie odpowiedzieć.