Siema witam jakiegos mmo najlepiej z duzym grindem, gralem juz w duza ilosc mmo i chyba najwiecej spedzilem czasu w BDO ale z racji tego ze nie ma tam zadnego kontentu (kontent typu grinduj 2000godzin zeby zrobic sobie gear zeby nadal ginac na 1 combo od postaci tak jak na starym gearze to nie kontent) w dodatku p2w pod wzgledem hardware - chodzi mi o to ze majac wiecej fps robisz wiecej dmg w pvp i pve (szybsze animacje przez co mozesz wpakowac wiecej skilli w okienko stuna) + niezbalansowane klasy i tworcy maja na to wysrane bo potrafia wprowadzac tylko nowe klasy cholera wie po co az tyle i raz na pare lat pare nowych spotow z jednym elementem ekwipunku.
Ale mniejsza z tym, szukam jakiegos MMO najlepiej grindownika ale nie musi byc, bez crossplaya i inwazyjnego p2w typu metin2/lost ark (nienawidze kiedy gra mi mowi ile razy moge chodzic na dunga/lifeskillowac itp)
Gralem w takie gry jak: BDO / Lost ark / Echo of Soul / Riders of Icarus / Metin2 (pogralbym na privie gdyby nie ich minimum 500zl wpakowac w IS na start) / Nostale / Aion / Warframe / Soulworker / FF14 (kupsko straszne) / ARK / Conq Blade / New World / I pewnie jeszcze pare innych o ktorych zapomnialem
Nie interesuja mnie napewno gry takie jak: ESO / WoW / Tibia / Destiny2
Za miesiac pewnie pogram sobie w PoE jak wyjdzie nowa liga a tak to nie ma w co grac bo rynek ssie aktualnie
Czekam na jakies propozycje