Witam. Nie grałem w żadne mmo od ponad 3 lat. Co polecicie. Mam laptopa i7 8550U GeForce mx130 2gb i 8 gb ram. Grałem w Nostale, Rift, Runes of Magic, WoW i dużo wiecej starsze tytuły. Co polecacie na teraz? Najlepiej H&S
Szukam MMO po 3 latach bez grania
Co prawda ta konkretna lista wymagań ogranicza wybór gry, ale mam szczerą nadzieję, że znajdziesz coś dla siebie, ehh…
Specjalista MMORPG zamiast sam się wypowiedzieć to wrzuca pytanie na stronę
Jebać guru tego leniwego skurwiela
ps. Bierz Path of Exile
Path of Exile. Zdecydowanie.
Poczekaj na Lost Ark, polecam pooglądać sobie np. na Twitchu ^^
Może ArcheAge? Podobno dużo się zmieniło i już nie ma takiego p2w. Sam mam ochotę wrócić do gry, to moglibyśmy pograć razem.
Wiesz co wszyscy piszą PoE i PoE tylko a ja ci doradzę grę którą przejęła Firma GF i nawet zrobiła to dobrze . Polecam ci Guardians Of Ember i teraz dlaczego ci ją polecam , ponieważ jest to HnS , MMO oraz RPG w jednym , dużo możliwości z profesjami oraz funkcjonalnością gry w tym łowienie ryb crafting itp . Na prawdę firma GF polepszyła te grę o 100% . Polecam i jakby co polecam gildię Iluminaci która posiada również kanał discord
Dodam że gra Guardians Of Ember jest w pełni darmowa i nie posiada wymaganych płatności p2w , także warto sprawdzić a takie gry typu PoE Diablo itp te gry są nic nie warte
Albo coś niszowego z ciekawym klimatem jak LiF. Ciężka orka, gra bez magii, czysty skill, bardzo bolesna przegrana, uzależnienie od gildii i sojuszy… Gra się dla gildii, nie ma sensu kolekcjonowanie broni itd. Pełna komuna, mimo czasem negatywnych opinii siedzę dwa lata i gra jest coraz lepsza… a wspólna akcja kilkudziesięciu ludzi, zdobywanie twierdz czy też tymczasowych “ulepów”… niektórym się podoba. Grają głównie ludzie 30+
Zaciekawił mnie Guardians Of Ember, Poe to bardziej single niż mmo. No i nad Archeage też myślę. Jakby ktoś zaczynał w Guardians to dajcie nicki albo gildie. Chętnie dołączę.
Ja polecam Neverwinter warto sprobowac, co prawda jest troche p2w ale z drugiej strony walute zdobyta w grze mozesz wymieniac na walute premium wiec dla chcacego nic trudnego
chętnie zagram w Guardians Of Ember nick na pewno coś z Shiroe jeszcze napisze jaki dokładnie
Odpuść sobie Guardian of Ember produkcja dla masochistów. Zbyt dużo błędów na tą chwilę zbyt często wywala bez powodu(zdarzają się dni ,że potrafi cię co godzinę rozłączyć) lub przy końcu zadania wywali z gry i musisz zaczynać od nowa. Zdarza się ,że gdy masz misję zniszcz coś podnieś coś gra nie zaliczy przedmiotów więc musisz się domyślać czy już skończyłeś misje czy nie